The Twilight Zone | Οι Taissa Farmiga και Rhea Seehorn ανήκουν στις νέες προσθήκες του cast

Με τον Jordan Peele να μας καλώς ορίζει στο πιο διάσημο reboot τρόμου και ανεξήγητου
30 Ιανουαρίου 2019 20:05
The Twilight Zone | Οι Taissa Farmiga και Rhea Seehorn ανήκουν στις νέες προσθήκες του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Taissa Farmiga (The Mule), και η Rhea Seehorn (Better Call Saul) υπέγραψαν για το reboot του The Twilight Zone το οποίο θα παρουσιάζει ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, Jordan Peele (Get Out).

Ο ταλαντούχος αυτός δημιουργός, σεναριογράφος και ηθοποιός μας συστήνεται εδώ ως ο τηλεοπτικός συνεχιστής του αλησμόνητου Rod Serling που επί 1959-1964 υπήρξε οικοδεσπότης της ομώνυμης αυθεντικής εκπομπής τρόμου και μυστηρίου.

Στις καινούργιες αφίξεις συγκαταλέγονται επίσης οι Luke Kirby (The Deuce) και Ike Barinholtz (The Oath). Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν ήδη οι: John Cho, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Allison Tolman, Greg Kinnear, DeWanda Wise, Jessica Williams, και ο Jacob Tremblay.

Όσον αφορά την μοντέρνα αυτήν επαναφορά του The Twilight Zone των CBS Television Studios, Monkeypaw Productions και της Genre Films, είχε ανακοινωθεί από το CBS All Access πριν λίγο καιρό και η συμμετοχή του πρωταγωνιστή του The Walking Dead και του Burning, Steven Yeun.