Hannibal: Ο Mads Mikkelsen αυξάνει τις πιθανότητες να επιστρέψει η σειρά

Γίνονται κινήσεις από τον Bryan Fuller για μια 4η σεζόν
15 Ιανουαρίου 2019 17:50
Hannibal: Ο Mads Mikkelsen αυξάνει τις πιθανότητες να επιστρέψει η σειρά

Μετά από τρεις εξαιρετικές σεζόν το Hannibal του NBC δυστυχώς κόπηκε από το δίκτυο και άφησε στα κρύα του λουτρού τους εκατομμύρια φανς του Dr. Lecter, που υποδύθηκε εξαιρετικά ο Mads Mikkelsen, ο οποίος είχε να σταθεί στο ύψος του θρυλικού ρόλου που ενσάρκωσε πριν δεκαετίες ο Anthony Hopkins στη "Σιωπή των Αμνών". Ωστόσο έκτοτε έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες αναβίωσης της σειράς και όπως μαθαίνουμε δια στόματος του Mikkelsen, αυτές εντείνονται, δίνοντας ελπίδες στους απανταχού τηλεθεατές του. 

Χάρη στην επιμονή του Bryan Fuller, δημιουργού του τηλεοπτικού Hannibal, γίνονται συζητήσεις και συνεχώς ψάχνει τρόπους για να επιστρέψει η σειρά: 

Δεν άκουσα κάτι συγκεκριμένο. Ξέρω ότι ο Bryan δουλεύει ακόμη σε κάτι ιδέες για το που θα βρούμε ένα νέο σπίτι για το Hannibal. Έχω επίσης μια έντονη αίσθηση πως όλοι όσοι συμμετείχαν θα επέστρεφαν μετά χαράς, εφόσον αυτό συνέβαινε. Δεν γνωρίζω που ψάχνουν. Αυτό ξεπερνά τον μισθό μου, αλλά ξέρω ότι συνομιλούν με αρκετά διαφορετικά στούντιο. Ξέρω, επίσης, ότι ο Fuller ήθελε διακαώς να αποκτήσει τα δικαιώματα του Silence of the Lambs, ούτως ώστε να χρησιμοποιήσει μερικούς χαρακτήρες από εκεί για το δικό του σύμπαν. Έχω ένα προαίσθημα ότι προς τα εκεί οδεύουμε. 

Βάσει τα όσα είπε ο Mikkelsen η 4η σεζόν της σειράς θα ασχοληθεί με την ιστορία της Σιωπής των Αμνών, δίνοντας έτσι μια ολόφρεσκια προοπτική στην κλασική ταινία, με τον ίδιο ως Lecter. Πιστεύετε πως είναι θέμα χρόνου να δοθεί το πράσινο φως για το Hannibal Season 4;