Disney: Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουν οι κομμένες σειρές της Marvel

Τίποτα δεν αποκλείεται 
22 Δεκεμβρίου 2018 18:24
Disney: Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουν οι κομμένες σειρές της Marvel

Σαν άλλος Thanos φέτος το Netflix αποφάσισε να κόψει απανωτά τα Iron Fist, Luke Cage και Daredevil, λίγο καιρό μετά την προβολή των νεότερων σεζόν τους. Η απόφαση αυτή αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι πάρθηκε από το Netflix, λέγεται πως έχει υπάρξει δάκτυλος της Disney στην όλη υπόθεση καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της streaming υπηρεσία στα τέλη του 2019. 

Ωστόσο, ίσως και να υπάρχει μια ελπίδα για τους fans των Netflix-Marvel σειρών της. Ο Kevin Mayer, επικεφαλής της Disney για τις συμφωνίες direct-to-consumer μίλησε στο The Hollywood Reporter αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει αναβίωση των Defenders στο Disney+.

Τα λόγια του Mayer ήταν ως εξής:

Πρόκειται για πολύ υψηλής ποιότητας σειρές. Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη το ενδεχόμενο, αλλά θα έλεγα πως υπάρχει μια πιθανότητα.

Επιπροσθέτως, έγινε γνωστό πως μέρος του deal μεταξύ Marvel και Netflix αναφέρει ότι εφόσον ακυρωθεί μια σειρά, οι χαρακτήρες που περιλαμβάνονται δεν θα μπορούν να εμφανιστούν σε άλλο σόου παραγωγής Marvel για τουλάχιστον δύο χρόνια. Έτσι, η πιθανότητα αυτή έγκειται κυρίως στο να περάσει αυτό το χρονικό εμπάργκο της συμφωνίας, παρά στο εάν θα δοθεί το πράσινο φως από τη Disney. 

Μέχρι τότε η Disney ετοιμάζει τις δικές της Marvel τηλεοπτικές σειρές με τον Loki και το "Vision and the Scarlet Witch" που θα προβληθούν αποκλειστικά στο Disney Plus