Warrior | Το πρώτο teaser μας επιφυλάσσει γερές δόσεις αδρεναλίνης και δράσης

Δίνοντας σάρκα και οστά σε μία πρωτότυπη ιδέα του Bruce Lee
17 Δεκεμβρίου 2018 14:32
Warrior | Το πρώτο teaser μας επιφυλάσσει γερές δόσεις αδρεναλίνης και δράσης

H Cinemax έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για την επερχόμενη περιπετειώδη σειρά πολεμικών τεχνών Warrior του Justin Lin και του Jonathan Tropper (Banshee) η οποία βασίζεται σε μία ιδέα του Bruce Lee.

Στο εν λόγω project της Tropper Ink Productions καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού αναλαμβάνουν οι Justin Lin και Danielle Woodrow, μαζί με την κόρη του περίφημου δάσκαλου πολεμικών τεχνών, και αδερφή του πρόωρα χαμένου Brandon Lee, την Shannon Lee.

Το εγχείρημα αυτό θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια συνολικά, και πρόκειται για ένα ιδιότυπο action αστυνομικό δράμα που χρονικά τοποθετείται κατά το β’ μισό του 19ου αιώνα όταν σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές στην Chinatown του San Francisco μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών και εμπορίου λευκής σαρκός. Εν προκειμένω, θα δούμε τον ‘Ah Sahm’, έναν άνθρωπο-θαύμα στις πολεμικές τέχνες που υπό πολύ περίεργες συνθήκες μεταναστεύει από την Κίνα σε εκείνο το μέρος, γενόμενος το δεξί χέρι μίας από τις πιο αμείλικτες εγκληματικές οργανώσεις της περιοχής.

Ο Lin από μεριάς του δήλωσε επ’ αυτού: «Ανέκαθεν θαύμαζα τον Bruce Lee για τις πρωτοποριακές του προσπάθειες να ανοίξει πόρτες για τους Ασιάτες στο πεδίο της ψυχαγωγίας αλλά και παραπέρα. Οπότε με ιντρίγκαρε όταν η Danielle μου είπε για θρυλική αυτή σύλληψή του που δεν υλοποιήθηκε ποτέ ως τηλεοπτικό σόου, και μου πρότεινε να την ζωντανέψουμε εμείς! Στη συνέχεια, η Shannon μοιράστηκε μαζί μας τα γραπτά του πατέρα της- τα οποία βρίθουν των μοναδικών φιλοσοφιών του Lee για την ζωή, και από μία άποψη που σπάνια απεικονίζεται στην οθόνη. Η Danielle και εγώ ξέραμε ότι η Perfect Storm έπρεπε να το κάνει!».

Πίσω από την παραγωγή του Warrior βρίσκονται οι Perfect Storm Entertainment, Tropper Ink Productions και η Bruce Lee Entertainment. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: