Brooklyn Nine-Nine: Επίσημα μάθαμε πότε επιστρέφει για την 6η σεζόν

Οι ντετέκτιβ του 99ου αστυνομικού τμήματος επανέρχονται στην ενεργό δράση
12 Νοεμβρίου 2018 10:30
Brooklyn Nine-Nine: Επίσημα μάθαμε πότε επιστρέφει για την 6η σεζόν

Μετά την παραλίγο άδικη διακοπή του, το Brooklyn Nine-Nine αναγεννήθηκε από τις στάχτες του δια χειρός NBC, αφού τόσο το Netflix και το Hulu είπαν "πάσο" στην κίνηση αυτή. Πρόκειται για την διάσημη κωμική σειρά που ακολουθεί μια ομάδα ντετέκτιβ του 99ου Α.Τ., η οποία μπαίνει συνεχώς σε μπελάδες και ευτράπελα. Παρά το γεγονός ότι απέκτησε φανατικό κοινό και "cult status' δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει τα αναμενόμενα νούμερα και το Fox του έριξε την αυλαία, μετά από πέντε σεζόν. 

Ουσιαστικά, σώθηκε τελευταία στιγμή μετά από μια online καμπάνια στο Twitter που έγινε από τους ίδιους τους fans αλλά και διάσημους ηθοποιούς όπως οι Mark Hamill και Lin-Manuel Miranda. Όλο το cast του θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για την 6η σεζόν, δηλαδή οι: Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio και Chelsea Peretti, η οποία θα είναι η τελευταία της σεζόν στο βασικό cast.

Πλέον, το κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν του Broooklyn 99, η οποία θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου 2019.