Ο Steve Carell επιστρέφει στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά το "The Office"

Μέσα από τη δραματική σειρά του Apple TV
24 Οκτωβρίου 2018 15:59
Ο Steve Carell επιστρέφει στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά το

Την τηλεοπτική του επιστροφή σφράγισε και επίσημα ο Steve Carell, μετά την τελευταία του εμφάνιση στο The Office το 2013, όπου και έκτοτε απέφευγε σχετικές προτάσεις. Όπως μεταδίδει το THR, o υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητο δραματικό σόου που ετοιμάζει η Apple για την δική της συνδρομητική υπηρεσία.

Η σειρά θα ασχολείται με μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και βασίζεται στο βιβλίο του Brian Stelter, Top of the Morning:Inside the Cutthroat World of Morning TV. O Carell θα υποδύεται τον Mitch Kessler, τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στο φως της δημοσιότητας ενώ το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει δραστικά γύρω του. 

Μαζί του ως συμπρωταγωνιστές έχουν υπογράψει οι Reese Witherspoon και Jennifer Anniston, οι οποίες μάλιστα θα είναι εκτελεστικές παραγωγοί στο σόου. Πρόκειται για μια από τις δεκάδες σειρές που ετοιμάζει η Apple από το 2017 μάλιστα για την συνδρομητική streaming υπηρεσία της, που σύμφωνα με φήμες θα βγει μέσα στο 2019.