Homecoming: Στο νέο trailer μία περίπλοκη πλεκτάνη έρχεται στο φως

Με την Julia Roberts αντιμέτωπη με έναν ιστό από ψέματα και ανήθικες συγκαλύψεις
24 Οκτωβρίου 2018 15:29
Homecoming: Στο νέο trailer μία περίπλοκη πλεκτάνη έρχεται στο φως

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου Homecoming όπου πρωταγωνιστεί η Julia Roberts στον πρώτο της ρόλο στην μικρή οθόνη.

Ο δημιουργός τους Mr. Robot, Sam Esmail, μας παραδίδει την πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά με το κουβάρι μίας ακόμη σκοτεινής ιστορίας να ξετυλίγεται γύρω από την ‘Heidi Bergman’ μία κοινωνική λειτουργό στο “Homecoming Transitional Support Center”, μία υπηρεσία που βοηθάει στρατιώτες που επιστρέφουν από πόλεμο να επαναπροσαρμοστούν ομαλά στην πρότερη καθημερινότητά τους. Ένας από αυτούς,  ο ‘Walter Cruz’ (Stephan James) δείχνει πρόθυμος να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο στην  ζωή του.

Ο επόπτης της ‘Heidi’ και διευθυντής του παραπάνω ιδρύματος, ‘Colin Belfast’ (Bobby Cannavale), είναι ένας φιλόδοξος συνεργάτης του οποίου οι εξεζητημένες απαιτήσεις κρύβουν αμφιλεγόμενα κίνητρα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η ‘Heidi’ έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα, συγκατοικώντας με τη μητέρα της (Sissy Spacek). Κάποτε επικοινωνεί μαζί της ένας ελεγκτής του Υπουργείου Άμυνας (Shea Whigham) κάνοντάς της ερωτήσεις σχετικά με τον λόγο που έφυγε από το προηγούμενό της πόστο. Η ηρωίδα περνά μία πολύ κρίσιμη φάση μόλις συνειδητοποιεί ότι υφέρπουν άλλα βαθύτερα αίτια πίσω από την αποχώρησή της από εκείνο το περιβάλλον εργασίας.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Jeremy Allen White, Alex Karpovsky, Dermot Mulroney, Hong Chau, Sydney Poitier, Marianne Jean-Baptiste, Brooke Bloom, Ayden Mayeri και ο Jacob Pitts.

http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2018/10/homecoming-image-1.jpg

Το Homecoming θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Amazon Prime Video από τις 2 Νοεμβρίου του 2018 ενώ ανανεώθηκε ήδη και για 2η σεζόν. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: