Το Bodyguard με τον

Το Bodyguard με τον "Robb Stark" έρχεται στο Netflix (trailer)  

Ο Richard Madden σε καθήκοντα φύλακα άγγελου του εχθρού

Το Bodyguard με τον

Το Bodyguard του BBC έστρεψε τα βλέμματα του βρετανικού κοινού όταν ξεκίνησε να προβάλλεται τον περασμένο Αύγουστο και τελικά το λάτρεψε. Η επιτυχία ήταν τέτοια ώστε το Netflix να αποκτήσει τα διεθνή δικαιώματα διανομής της και να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο κοινό παγκοσμίως ως "Netflix Original" σειρά. Στο πολιτικό θρίλερ του Jed Mercurio, πρωταγωνιστεί ο Richard Madden, κοινώς Robb Stark του Game of Thrones, ως ο Sergeant David Budd, ένας βετεράνος στρατιωτικός που αναλαμβάνει την προστασία της Υπουργού Εσωτερικών του Συντηρητικού Κόμματος της Μ. Βρετανίας, την οποία υποδύεται η Keeley Hawes.

Από το πουθενά βρίσκεται σε πολύ λεπτή κατάσταση, όπου οι ηθικοί φραγμοί του και η μόχλευση από τους ανώτερους του κάνουν τη ζωή δύσκολη, την ώρα που η ασφάλεια του κόσμου τίθεται σε κίνδυνο από τρομοκρατικές ενέργειες. Περισσότερα όμως θα δείτε στο καταιγιστικό trailer παρακάτω.

Η πρώτη σεζόν του Bodyguard αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Οκτωβρίου 2018.

Ροη ειδησεων