True Detective Season 3: Η επιστροφή ενός δυνατού αστυνομικού δράματος (φωτό)

Και το HBO αποκαλύπτει πότε θα επανέλθει στην μικρή οθόνη
12 Οκτωβρίου 2018 16:53
True Detective Season 3: Η επιστροφή ενός δυνατού αστυνομικού δράματος (φωτό)

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν καινούργια στιγμιότυπα για τον 3ο κύκλο του True Detective, ενώ το HBO ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου σόου όπου τον ήρωα της υπόθεσης ερμηνεύει ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Mahershala Ali (Moonlight, House of Cards).

Ο διάσημος ηθοποιός εδώ υποδύεται τον ‘Wayne Hays’, έναν πεπειραμένο ντετέκτιβ από το Βορειοδυτικό Arkansas, που καταφτάνει στο Ozarks για να ερευνήσει την εξαφάνιση δύο παιδιών, η οποία καταγράφηκε γύρω στο 1980. Στο μέρος αυτό χρόνια τώρα ο  κόσμος ζει μουδιασμένος από τον φόβο και την ανησυχία εξαιτίας της ανάμνησης ενός ανεξιχνίαστου φόνου.

Τον Mahershala Ali θα πλαισιώσουν υποκριτικά οι: Ray Fisher (Justice League), Rhys Wakefield (The Purge), Michael Greyeyes (Fear the Walking Dead), Jon Tenney (The Closer), Carmen Ejogo (Selma), Stephen Dorff (Immortals), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire), και η Mamie Gummer (The Good Wife).

Ο Nic Pizzolatto όπως και στην 1η σεζόν της σειράς έτσι και εδώ επωμίζεται για ακόμη μία φορά καθήκοντα δημιουργού με εξωτερικούς παραγωγούς τους δύο πρώην πρωταγωνιστές του project, Matthew McConaughey και Woody Harrelson, αλλά και τον συνεργάτη του, Cary Joki Fukunaga (The Alienist, Beasts of No Nation).

Το 3ο κεφάλαιο της τηλεοπτικής ανθολογίας του True Detective έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στο HBO στις 13 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω ακολουθούν και οι τελευταίες φωτογραφίες: