Tell Me a Story trailer: Τα παραμύθια αυτά δεν είναι για παιδιά!

Και το επιμύθιο τους θυμίζει σίγουρα εφιάλτη
08 Οκτωβρίου 2018 13:40
Tell Me a Story trailer: Τα παραμύθια αυτά δεν είναι για παιδιά!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο σόου τρόμου Tell Me a Story του CBS All Access, με τον σεναριογράφο του Scream και δημιουργό του The Following και του The Vampire Duaries, Kevin Williamson να  μας διηγείται τις πιο σκοτεινές παραλλαγές γνωστών μύθων!

Το εν λόγω project μας παρουσιάζει την πιο τρομακτική εκδοχή διάσημων λαϊκών αφηγήσεων όπως «Τα Τρία Γουρουνάκια», «Η Κοκκινοσκουφίτσα», «Hansel και Gretel», και όλες αυτές τις κλασικές ιστορίες με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές απλά με μία πιο απόκοσμη και ανατριχιαστική νότα και με φόντο την Νέα Υόρκη.

Το cast της σειράς απαρτίζουν οι: Danielle Camphell, Dorian Missick, Michael Raymond-James, Davi Santos, Sam Jaeger, Zabryna Guevara, Paul Wesley, Kim Cattrall, James Wolk, Billy Magnussen, και Dania Ramirez.

Το Tell Me a Story έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα ανήμερα του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου του 2018 στο CBS All Access. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: