Good Omens: Στο πρώτο trailer έρχεται το τέλος του κόσμου με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Παράδεισος και Κόλαση προσπαθούν να εμποδίσουν τον Αρμαγεδδώνα
08 Οκτωβρίου 2018 13:34
Good Omens: Στο πρώτο trailer έρχεται το τέλος του κόσμου με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider  μέσα στα πλαίσια του New York Comic Con, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Good Omens, την επερχόμενη μίνι σειρά φαντασίας του Amazon που αντλεί υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Neil Gaiman και του Terry Prachett.

Στην εν λόγω τηλεοπτική διασκευή θα δούμε τον Michael Sheen ως τον άγγελο 'Aziraphale’ και τον David Tennant ως τον δαίμονα ‘Crowley’ να αγωνίζονται για το ποιος θα σταματήσει πρώτος την Αποκάλυψη έπειτα από την γέννηση του Αντιχρίστου. Βεβαίως από εδώ δεν λείπει και το αστείο της όλης κατάστασης μιας που το απίθανο δίδυμο θα μπλέξουν σε περιπέτειες με ένα σωρό αξιοπερίεργα και ευτράπελα.

Υποκριτικά τους πλαισιώνει επίσης και ο Jon Hamm (Bad Times at the El Royale, Mad Men), ο οποίος μας συστήνεται εν προκειμένω ως ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και η βραβευμένη από την Ακαδημία, Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbbing,Missouri) που της οποίας η φωνή θα ακούγεται ως αυτήν του Θεού.

Ο ίδιος ο Gaiman έχει αναλάβει εδώ ως δημιουργός του σόου, ενώ ο Douglas Mackinnon (Doctor Who, Sherlock) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

 

 

 Το cast συμπληρώνουν οι: Mark Gatiss,Paul Kaye και Sam Taylor Buck. Το Good Omen αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: