American Gods: To πρώτο teaser trailer της 2ης σεζόν κατέφθασε!

Είστε έτοιμοι να τα βάλετε με θεούς και δαίμονες;!
08 Οκτωβρίου 2018 13:24
American Gods: To πρώτο teaser trailer της 2ης σεζόν κατέφθασε!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, μέσα στα πλαίσια του φετινού New York Comic-Con κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για τον 2ο κύκλο της σειράς φαντασίας American Gods, αποκαλύπτοντας ότι έρχεται ένας θεϊκός χαλασμός στην οθόνη του Starz μέσα στο 2019.

Το εν λόγω σόου που συνιστά την μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Neil Gaiman, θα καθυστερήσει λιγάκι να επανέλθει στην τηλεόραση λόγω του ότι o Jesse Alexander που είχε υπογράψει ως showrunner μετά την αποχώρηση των προκατόχων του, Michael Green και Bryan Fuller, τελικά αποσύρθηκε και αυτός από το project.

Πλέον θα δούμε τον ‘Mr. World’ (Crispin Glover) να ορίζει ως νέα αποστολή του ‘Mr. Town’ (Dean Winters ) να εντοπίσει τον ‘Shadow Moon’ (Ricky Whittle) και να ανακαλύψει τι ξέρει εκείνος για τα σχέδια του ‘Mr. Wednesday’ (Ian McShane). Οι μέθοδοι ανάκρισης του Town για να εκμαιεύσει την αλήθεια είναι τρομακτικά αποτελεσματικές αφού πλησιάζει πολύ κοντά στο να μάθει τις απαντήσεις στα ερωτήματα του ‘Mr. World’.

To cast του American Gods συμπληρώνουν επίσης οι: Emily Browning (Sucker Punch, Legend),  Pablo Schreiber (Orange is the New Black), Yetide Badaki (Aquarius, Masters of Sex), Bruce Langley (Deadly Waters) και ο Orlando Jones (Madiba, Sleepy Hollow). Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: