The Twilight Zone: Στο πρώτο teaser ο Jordan Peele επωμίζεται καθήκοντα οικοδεσπότη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα μας παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο reboot
21 Σεπτεμβρίου 2018 13:09
The Twilight Zone: Στο πρώτο teaser ο Jordan Peele επωμίζεται καθήκοντα οικοδεσπότη

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το reboot του διάσημου sci-fi σόου Twilight Zone που θα φιλοξενηθεί και πάλι στην μικρή οθόνη και συγκεκριμένα μέσα από το CBS All Access, με τον Jordan Peele να αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή.

Η εκπομπή αυτή παίχτηκε αρχικά για πέντε σεζόν στο CBS (1959-1964) με τον Rod Serling να καλώς ορίζει με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του τους τηλεθεατές στον κόσμο του απόκοσμου και του ανεξήγητου. Ως project αναβίωσε και την δεκαετία του '90, οπότε και κράτησε για τρεις επιπλέον χρονιές, ενώ επιχειρήθηκε ακόμη δύο φορές να επανέλθει σαν τηλεοπτικό πρόγραμμα, χωρίς εντούτοις να βρει την απήχηση που σημείωσε η Ζώνη του Λυκόφωτος το πρώτο διάστημα προβολής της. Τα γυρίσματα τότε πραγματοποιούνταν στα στούντιο της CBS Television, κάτι που θα ξανασυμβεί και σήμερα απ’ ό,τι φαίνεται, με τον Marco Ramirez (The Defenders, Daredevil, Sons of Anarchy, Da Vinci’s Demons) να επεξεργάζεται τα κείμενα και να υπογράφει και την σκηνοθεσία εν προκειμένω.

Έτσι λοιπόν, ο βραβευμένος από την Ακαδημία δημιουργός του ψυχολογικού θρίλερ Get Out, μέσω της εταιρείας του, της Monkeypaw Productions αλλά και της Genre Films του Simon Kinberg, θα προσπαθήσει να μας εισάγει σε μία πιο μοντέρνα αλλά εξίσου υποβλητική εκδοχή του όλου concept. Ο ίδιος ο Peele δήλωσε πάνω στο φρέσκο αυτό εγχείρημα: «O Rod Serling υπήρξε ένας ασυμβίβαστος οραματιστής που όχι μόνο έριξε φως σε κοινωνικά ζητήματα του καιρού του, αλλά διέβλεψε και πολλά θέματα της εποχής μας. Με τιμάει να συνεχίσω την κληρονομιά του σε μία νέα γενιά κοινού ως ο θεματοφύλακας της ‘Ζώνη του Λυκόφωτος’!».

Tα γυρίσματα του The Twilight Zone πρόκειται να ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο ενώ το πιθανότερο είναι να το παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας μέσα στο 2019. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο σχετικό teaser - ανακοίνωση του CBS: