Game of Thrones: H δράση της prequel σειράς θα μας πάει πολλά χρόνια πίσω!

Από 100 έως και 10.000 χρόνια νωρίτερα από τα γνωστά γεγονότα
20 Σεπτεμβρίου 2018 19:48
Game of Thrones: H δράση της prequel σειράς θα μας πάει πολλά χρόνια πίσω!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το prequel σόου του Game of Thrones υποτίθεται ότι θα τοποθετηθεί  χρονικά από 100 έως και 10.000 έτη πριν τα όσα γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου που και φέτος βραβεύτηκε με Emmy ως η Καλύτερη Δραματική Σειρά της χρονιάς.

Η επιβεβαίωση αυτού έρχεται από τον ίδιο τον συγγραφέα των βιβλίων, George R. R. Martin, μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety για το επερχόμενο 8ο κεφάλαιο του Game of Thrones, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το prequel που έχει πάρει το πράσινο φως από το HBO, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:


«Θα μπορούσαμε να το τραβήξουμε το ‘Game of Thrones’ μέχρι 11η, 12η,13η χρονιά… Ωστόσο, ο David [Benioff] και ο Dan [Weiss] έλεγαν επί πέντε σεζόν ότι μέχρι επτά κύκλους θα το πήγαιναν. Τους πείσαμε να το παρατείνουν έως και οκτώ έτη, αλλά όχι για παραπάνω από αυτό. Υπήρξε ένα διάστημα περίπου πέντε χρόνια πριν, όταν εκείνοι έλεγαν για πέντε ενώ εγώ για δέκα σεζόν. Τελικά νίκησαν αυτοί. Στην ουσία αυτοί το δούλεψαν και για τόσο.

Πέντε ακόμη όμως σόου είναι στα σκαριά βασιζόμενα σε άλλες περιόδους και στην ιστορία του ‘Westeros’, με κάποιες από αυτές τις περιόδους να φτάνουν 100 χρόνια πριν από τα τεκταινόμενα του ‘Game of Thrones’, και κάποιες να προηγούνται έως και 5000 χρόνια νωρίτερα».

Αν θυμηθεί όμως κανείς τι είχε υποστηρίξει και τον Ιούνιο, ο Martin τότε είχε εκφράσει τα εξής:

«Όλα τα σόου που θα διαδεχτούν το ‘Game of Thrones’ θα έχουν να κάνουν με την προϊστορία των όσων έγιναν, όπως άλλωστε προείπα. Γι’ αυτό και γίνεται λόγος περί prequel, αφού δεν τοποθετούνται απλώς ενενήντα, αλλά εκατό και ίσως και δέκα χιλιάδες χρόνια πίσω. Στο κάτω κάτω έχουμε να κάνουμε με έναν τεράστιο κόσμο, και να ασχοληθούμε με μία ιστορία δέκα χιλιετιών!».

Να υπενθυμίσουμε ότι το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019.