The Haunting of Hill House: Στο πρώτο trailer ζωντανεύουν νυχτερινοί εφιάλτες

Και τριγυρνούν στους διαδρόμους της πιο στοιχειωμένης έπαυλης των Η.Π.Α.
20 Σεπτεμβρίου 2018 15:43
The Haunting of Hill House: Στο πρώτο trailer ζωντανεύουν νυχτερινοί εφιάλτες

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider,το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του επερχόμενου μεταφυσικού σόου The Haunting of Hill House, το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Mike Flanagan (Gerald’s Game) ο οποίος βρίσκεται και πίσω από την εξωτερική παραγωγή του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος.

Η εν λόγω μυθοπλασία τρόμου της μικρής οθόνης επικεντρώνεται σε κάποια αδέρφια που μεγάλωσαν μέσα στο πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αμερικής, και ως ενήλικες πια επιστρέφουν στο οίκημα αυτό για να αντιμετωπίσουν μια και καλή όσα μακάβρια και απόκοσμα τους καταδιώκουν απ’ όταν ήταν ακόμα  παιδιά.

Το cast της σειράς συγκροτούν οι: Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel and Victoria Pedretti, Lulu Wilson, Mckenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw, και ο Julian Hilliard.

Το The Haunting of Hill House θα κάνει ποδαρικό στην streaming πλατφόρμα του διάσημου δικτύου στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: