Homecoming trailer: Στο νέο δράμα του Amazon οι ισορροπίες αποβαίνουν εύθραυστες

Η Julia Roberts θα βρεθεί στην δίνη συνταρακτικών γεγονότων
13 Σεπτεμβρίου 2018 20:30
Homecoming trailer: Στο νέο δράμα του Amazon οι ισορροπίες αποβαίνουν εύθραυστες

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Indie Wire, το Amazon έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer του πολυαναμενόμενου δράματος μυστηρίου Homecoming, που βασίζεται στο ομώνυμο podcast των Eli Horowitz και Micah Bloomberg και ανανεώθηκε κιόλας για 2η σεζόν πριν καν προβληθεί στην μικρή οθόνη.

Ο δημιουργός του Mr. Robot, Sam Esmail θα είναι στο τιμόνι του σόου, με την Julia Roberts να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενη την ‘Heidi Bergman’, μία κοινωνική λειτουργό που απασχολείται σε μία υπηρεσία επανένταξης στρατιωτών στην κοινωνία έπειτα από την λήξη της θητείας τους. Εντούτοις, τέσσερα χρόνια μετά η γυναίκα καλείται να διαχειριστεί ένα σοβαρό συμβάν που είχε λάβει χώρα τότε ενώ μία διαστρεβλωμένη ιστορία έρχεται στο φως με εφιαλτικές προεκτάσεις που ξεπερνούν τον μικρόκοσμο της ηρωίδας και αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό της.

Το cast του τηλεοπτικού αυτού project συμπληρώνουν επίσης οι: Stephan James, Bobby Cannavale, Sissy Spacek, Shea Whigham, Jeremy Allen White, Alex Karpovsky, και ο Dermot Mulroney.

Η αυλαία του Homecoming έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις 2 Νοεμβρίου του 2018 στο Amazon Prime Video. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: