H Rosamund Pike υπέγραψε για το "The Banker’s Wife"

Και θα πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό project που ετοιμάζεται
12 Σεπτεμβρίου 2018 15:18
H Rosamund Pike υπέγραψε για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Rosamund Pike (Gone Girl, Beirut) θα ερμηνεύσει κεντρικό ρόλο στο The Banker’s Wife, την επερχόμενη live-action διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Cristina Alger στην μικρή οθόνη.

Η διάσημη ηθοποιός θα επωμιστεί και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί και με την βετεράνο δημιουργό Lesli Linka Glatter (Homeland) η οποία θα σκηνοθετήσει και κάποια επεισόδια του εν λόγω εγχειρήματος.

Η υπόθεση του όλου εγχειρήματος εστιάζει στην 'Annabe'l, μία νεαρή γυναίκα που χήρεψε πρόσφατα όταν ο σύζυγός της, 'Matthew Lerner', που ήταν μεγαλοστέλεχος στην τράπεζα Swiss United εξαφανίστηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις Άλπεις. Η σύντροφός του ανακαλύπτει ότι εκείνος κρατούσε μία μυστική λίστα πελατών στο laptop του με ισχυρούς κωδικούς. Η ηρωίδα συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του ήταν προσχεδιασμένος από κάποιους και ότι πλέον και η ίδια κινδυνεύει. Στο μεταξύ, μία ρεπόρτερ που έχει καταφέρει να ανελιχθεί επαγγελματικά και κοινωνικά στην Νέα Υόρκη μετά τον θάνατο του μέντορά της, αποφασίζει να ερευνήσει έναν κατάλογο με τους πιο ισχυρούς άνδρες της παγκόσμιας οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων που ξέρει η ίδια. Ίσως η έρευνά της να δώσει απαντήσεις και στα ερωτήματα που στοιχειώνουν την 'Annabel'.

Πίσω από την παραγωγή του The Banker’s Wife θα βρίσκεται η Sherry Marsh (Pose), με την Meredith Stiehm (The Bridge) να είναι στο τιμόνι του σόου.