Sorry for Your Loss trailer: Η Elizabeth Olsen βιώνει την εμπειρία της απώλειας

Και μαζί με την ‘Rose’ του The Last Jedi προσπαθούν να το διαχειριστούν
29 Αυγούστου 2018 17:06
Sorry for Your Loss trailer: Η Elizabeth Olsen βιώνει την εμπειρία της απώλειας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την κοινωνική δραματική σειρά Sorry for Your Loss, για το οποίο ως δημιουργός ανέλαβε η Kit Steinkellner (Z: The Beginning of Everything), συνεργαζόμενη και με τον σκηνοθέτη James Pondsoldt (The Spectacular Now).

Στο εν λόγω project το οποίο συνολικά θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, πρωταγωνιστούν η Elizabeth Olsen (Avengers: Infinity War,Wind River, I Saw the Light )και η Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi). Η σειρά επικεντρώνεται στο βίωμα της απώλειας και τις συνακόλουθες διαδικασίες του πένθους μέσα από τις οποίες περνάει κάποιος στην προσπάθειά του να ανταπεξέλθει με τους δικούς του μηχανισμούς σ’ ένα τέτοιο γεγονός και να το αντιμετωπίσει.

Η Elizabeth Olsen που λειτουργεί εν προκειμένω και ως εξωτερική παραγωγός, υποδύεται την Leigh, μία νεαρή γυναίκα η οποία πασχίζει να συνέλθει και να ξαναρχίσει την ζωή της έπειτα από τον απροσδόκητο θάνατο του συντρόφου της.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jovan Adepo (Tom Clancy’s Jack Ryan), Mamoudou Athie (The Get Down), και η Janet McTeer (Jessica Jones).

Η πρεμιέρα του Sorry for Your Loss αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018 στην streaming πλατφόρμα του Facebook Watch, αφού προηγηθεί όμως η παρουσίαση του σόου στο Φεστιβάλ του Toronto. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer.