The Haunting of Hill House: Ένας αδιόρατος φόβος πλανάται στα πρώτα στιγμιότυπα

Το νέου horror σόου του Netflix μας προϊδεάζει για ένα τρομακτικό Halloween
27 Αυγούστου 2018 18:45
The Haunting of Hill House: Ένας αδιόρατος φόβος πλανάται στα πρώτα στιγμιότυπα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία τις πρώτες φωτογραφίες του The Haunting of Hill House, της επερχόμενης τηλεοπτικής ανθολογίας τρόμου που θα κάνει ποδαρικό στην streaming πλατφόρμα του.

Ως δημιουργός του φρέσκου αυτού project που θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια, αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Mike Flanagan (Oculus, Gerald’s Game, Ouija: Origin of Evil). Πρωταγωνιστούν οι: Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw και ο Julian Hilliard.

 

Ο βασικός άξονας της ιστορίας η οποία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Shirley Jackson που εκδόθηκε το 1959, περιστρέφεται γύρω από κάποια αδέρφια τα οποία μεγάλωσαν στο πιο στοιχειωμένο σπίτι που υπήρξε ποτέ στις Η.Π.Α. και πλέον ως ενήλικες πρέπει πια να αντιμετωπίσουν το τρομακτικό παρελθόν που τους έχει σημαδέψει ήδη απ’ όταν ήταν παιδιά.

Το The Haunting of Hill House θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 12 Οκτωβρίου του 2018, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για το Halloween. Παρακάτω  μπορείτε να δείτε τις σχετικές λήψεις: