Το The End of the F***ing World ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Το Netflix έδωσε και επίσημα το πράσινο φως
22 Αυγούστου 2018 18:19
Το The End of the F***ing World ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix ανακοίνωσε ότι το επιτυχημένο σόου Το The End of the F***ing World της Charlie Covell που είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη βραβευμένη σειρά comic του Charles Forsman, θα συνεχίσει και για 2η χρονιά.

Το υποψήφιο για Emmy βρετανικό δράμα απ’ ό,τι φαίνεται θα εξακολουθήσει να εκπέμπει σε ρυθμούς ενός πιο μοντέρνου “Bonnie και Clyde” διδύμου, εξερευνώντας τις δυναμικές των ανθρωπίνων σχέσεων και το ψυχολογικό αποτύπωμα από επώδυνες εμπειρίες της νεότητας μέσα από μία ευφάνταστη, απενοχοποιημένη και συγκινητική αναπαράσταση της καθημερινής πρακτικής.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα ξαναδούμε το κύριο cast στο 2ο κεφάλαιο της εν λόγω μυθοπλασίας, όμως η δημιουργός του project επιμένει ότι ο επόμενος κύκλος δεν θα πρέπει να αποκοπεί από τις φιγούρες του ‘James’ και της ‘Alyssa’, τους οποίους υποδύονται ο Alex Lawther και η Jessica Barden αντίστοιχα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και η ίδια:

«Κατ’ εμέ, το όλο θέμα έχει να κάνει με τον ‘James’ και την ‘Alyssa’, και νομίζω ότι με αυτούς έχει συνδεθεί ο κόσμος. Θεωρώ πως η 2η σεζόν θα πρέπει κάπως να τους συμπεριλάβει. Απλά αγαπώ τον δικό τους κόσμο εκεί έξω στον δρόμο, όπου κάνουν κάτι με περίεργο τρόπο. Οπότε για ‘μένα, σ’ οποιαδήποτε ιστορία επεκταθούμε θα τους κρατάει κάπου εκεί έξω. Εξερευνούμε και βλέπουμε τί μπορούμε να κάνουμε για να διευρύνουμε το σύμπαν αυτό και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Όμως κατά κάποιον τρόπο αντιλαμβανόμαστε το σόου σαν μία ταινία. Μία ταινία εν εξελίξει. Και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ξεπεράσουμε αν θέλουμε μία μεγαλύτερη αφήγηση».

Ο 2ος κύκλος του Το The End of the F***ing World θα προβληθεί παγκοσμίως στην πλατφόρμα του Netflix, ενώ όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο την διανομή του αναλαμβάνει το Channel 4.