Ο Ben Barnes υπέγραψε για την συμμετοχή του στο ‘Gold Digger’

Ο πρωταγωνιστής του ‘Westworld’ προστίθεται στο κύριο cast του νέου δράματος
20 Αυγούστου 2018 09:18
Ο Ben Barnes υπέγραψε για την συμμετοχή του στο ‘Gold Digger’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ben Barnes (Westworld, The Punisher, The Chronicles of Narnia movies) θα αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στο επερχόμενο αισθηματικό δράμα Gold Digger του BBC One.

Ο διάσημος βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί εδώ τον ‘Benjamin Golding’, έναν άνδρα γύρω στα τριάντα που κρύβει μία μυστηριώδη προϊστορία, και ο οποίος εργάζεται ως κειμενογράφος. Ο ήρωας θα έρθει ερωτικά πιο κοντά με μία μεγαλύτερη από εκείνον γυναίκα, την ‘Julia Day’ την οποία εν προκειμένω θα ερμηνεύσει η Julia Ormond (Legends of the Fall, Temple Grandin). Με βάση το όλο concept, η φιγούρα της είναι μία σύζυγος και μητέρα που συνεχώς βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της, μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσει τον κατά είκοσι πέντε χρόνια νεότερό της, ‘Golding’. Ο μη συμβατικός τους δεσμός θα αρχίσει να έχει αντίκτυπο και στην οικογενειακή της ζωή καθώς βαθμιαία ανακύπτουν σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν τους, ενώ η ‘Julia’ υποπτεύεται ότι ο εραστής της ίσως και να είναι ένας καιροσκόπος χρυσοθήρας που την προσέγγισε με άλλα κίνητρα από αυτά που υποστηρίζει.

Στο τιμόνι του εν λόγω τηλεοπτικού project ως δημιουργός θα καθίσει η σεναριογράφος Marnie Dickens. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται η Mainstreet Pictures, με τον Tim Bradley (Unforgotten) και την Vanessa Caswill (Little Women) να σκηνοθετούν τα τρία πρώτα επεισόδια.

Ο Barnes δήλωσε πάνω στο όλο εγχείρημα: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω σε ένα cast και μία δημιουργική ομάδα τόσο συναρπαστική ώστε να αφηγηθούμε μία τόσο απρόβλεπτη και μοντέρνα ιστορία σχέσης, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να παίξω έναν τόσο σύνθετο και αινιγματικό χαρακτήρα!».

Η Marnie Dickens είπε από μεριάς της για το Gold Digger: «Το να έχουμε τον Ben Barnes να ερμηνεύει τον “χρυσοθήρα” του τίτλου της σειράς, είναι πολύ σπουδαίο πράγμα! Ανυπομονώ πολύ να δουλέψω μαζί του!».