Βρέθηκε ο νέος "Spock" του Star Trek: Discovery!

Θα διαδεχθεί τον θρυλικό Leonard Nimoy και τον Zachary Quinto 
15 Αυγούστου 2018 19:56
Βρέθηκε ο νέος

Το CBS All Access βρήκε τον νέο του Spock που θα τον δούμε στην 2η σεζόν του Star Trek: Discovery. O λόγος για τον Ethan Peck (φωτό), ο οποίος θα διαδεχθεί τον θρυλικό Leonard Nimoy και τον Zachary Quinto στο ρόλο του μισού Vulcan-μισού ανθρώπου αξιωματικού του 'Enterprise'. 

Ο παραγωγός του show, Alex Kurtzman, δήλωσε τα εξής για την επιλογή του νεαρού ηθοποιού στον πιο εμβληματικό ρόλο του σύμπαντος του Star Trek: 

Στα 52 χρόνια τηλεόρασης και ταινιών, ενός παράλληλου σύμπαντος και ενός mirror σύμπαντος, ο κ. Spock παραμένει το μοναδικό μέλος του αυθεντικού πληρώματος που δήλωσε το παρόν σε κάθε εποχή του Star Trek. Ο αείμνηστος Leonard Nimoy, μετά ο φανταστικός Zachary Quinto, έφερε μια ασύγκριτη ανθρωπιά σε έναν χαρακτήρα που πάντα ταλαντευόταν στο συναίσθημα και τη λογική. 

Ψάξαμε για πολλούς μήνες για έναν ηθοποιό, που όπως οι προαναφερθέντες, θα μπορούσε να ενσαρκώσει αβίαστα τις αρχές και το ήθος του Spock, την εμπάθεια, την εξυπνάδα, την συντροφιά, τη σύγχυση και τη λαχτάρα. Ο Ethan Peck είναι αυτός ακριβώς που φέρει όλα τα παραπάνω και έχοντας πλήρη γνώση της βαριάς κληρονομιάς που καλείται να σηκώσει στις πλάτες του, είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια.

 

Στο lore του Discovery o Spock είναι και πάλι αξιωματικός του Enterprise υπό τον Cpt. Christopher Pike του Anson Mount, τον οποίο είδαμε στο trailer του νέου κύκλου. Ο Spock συνδέεται άρρητα με το USS Discovery αφού η πρωταγωνίστρια Michael Bernham (Sonequa Martin-Green) είναι η θετή του αδερφή και πατέρας του είναι ο Sarek. Πολύ πιθανότατα η νέα σεζόν να έχει να κάνει με την αναζήτηση του Spock από την Michael. 

To Star Trek: Discovery Season 2 θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσω του Netflix για την Ευρώπη στις αρχές του 2019.