True Detective: Στις ρίζες της σειράς θα επιστρέψει η 3η σεζόν

Πρώτες πληροφορίες μας δίνουν οι Mahershala Ali και Nic Pizzolatto 
02 Αυγούστου 2018 20:11
True Detective: Στις ρίζες της σειράς θα επιστρέψει η 3η σεζόν

Το HBO έχει πολλές ελπίδες για την μεγάλη αναβίωση του True Detective, που μετά την αριστουργηματική πρώτη σεζόν με πρωταγωνιστές του Matthew McConaughey και Woody Harrelson, έπεσε στα σκληρά με τη 2η σεζόν, η οποία δεν είχε σε καμία περίπτωση την απήχηση που περίμεναν οι ιθύνοντες. Τώρα με την 3η σεζόν να είναι στα σκαριά υπό τις οδηγίες του δημιουργού της, Nic Pizzolatto, έφτασαν και οι πρώτες πληροφορίες για αυτή, δια στόματος του ιδίου. 

Ο 3ος κύκλος του True Detective, όπως γνωρίζαμε, θα λαμβάνει χώρα βαθιά μέσα στην καρδιά των Όζαρκς, όπου ένα μυστήριο βαθαίνει ολοένα και περισσότερο όσο περνάνε οι δεκαετίες και ξετυλίγεται σε τρεις ξεχωριστές περιόδους. Αυτό που είχε να πει ο Pizzolatto είναι πως η τοποθεσία των Όζαρκ είναι ιδιαίτερης ομορφιάς και θα παίξει σημαντικό ρόλο:

Το μυστήριο μέσα στα πυκνά δάση. Η ομίχλη πάνω στα βουνά. Οι ποταμοί. Το νερό. Η αίσθηση της τεράστιας κλίμακας που λαμβάνεις από τη φύση όταν βγαίνεις έξω σε αυτή. Επίσης, το τι λένε τα κτίρια για τις ζωές μέσα σε αυτά. Οπότε νιώθω ότι αυτό θα το δει ο κόσμος ως μια επέκταση των χαρακτήρων, κάτι που θα ενσαρκώσει το συγκινητικό ταξίδι τους, όσο τους επηρεάζει ταυτόχρονα. 

Από τη πλευρά του, ο πρωταγωνιστής και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Mahershala Ali είπε τα εξής για τη νέα σεζόν και τον χαρακτήρα του: 

Θα ήταν ασέβεια προς την ιστορία να μην τη γυρίσουμε στα Όζαρκς, στο Fayeteville του Arkansas, επειδή από μόνα τους είναι ένας χαρακτήρας στην όλη πλοκή. 

Και συμπλήρωσε με μερικά λόγια για το πόσο σοβαρά λαμβάνει το ρόλο του, αφού θα πρέπει να πατήσει στη σκιά του Matthew McConaughey:

O χαρακτήρας μου δεν θα κινούταν ή θα ενεργούσε με τον ίδιο τρόπο αν ήταν στη Νέα Υόρκη. Έδωσα την άδεια στον εαυτό μου να το πάω πιο αργά ακόμη και αν μου έλεγαν να επιταχύνω λίγο. Καταλήγεις, εν τέλει, να συγχρονίζεσαι με τη συχνότητα του ρυθμού. Και αυτό είναι κάτι που θα αντηχήσει ως αυθεντικό ή όχι. 

Το True Detective Season 3 αναμένεται να βγει στις οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στο 2019, καθώς σύντομα ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του.