Τα γυρίσματα του Game of Thrones ολοκληρώθηκαν μια για πάντα!

Η Maisie Williams έκανε έναν ματωμένο αποχαιρετισμό
09 Ιουλίου 2018 11:59
Τα γυρίσματα του Game of Thrones ολοκληρώθηκαν μια για πάντα!

Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν κάποτε αυτή η στιγμή, που θα μαθαίναμε ότι ολοκληρώθηκαν τα τελευταία γυρίσματα του φινάλε του Game of Thrones. Δεν έχουν περάσει μερικά 24ώρα από το πέρας των γυρισμάτων της 8ης και τελευταίας σεζόν, όπως μαθαίνουμε από το Watchers on the Wall, και το τελευταίο μέλος του βασικού cast που έκλεισε την πόρτα του πλατό φρόντισε να μοιραστεί τη στιγμή στα social media.

Αυτή ήταν η Maisie Williams, που υποδύεται την Arya Stark και η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια αναμνηστική φωτογραφία που προκαλεί ερωτήματα για την έκβαση του σόου.  

"Αντίο Μπέλφαστ. Αντίο Άρυα. Αντίο Game of Thrones. Τι χαρά ήταν αυτή. Πάμε για νέες περιπέτειες."

Το βασικό ερώτημα κρύβεται στα ματωμένα παπούτσια της Williams και αν αυτή η επιλογή κρύβει κάτι: ένα ματωμένο τέλος για τη σειρά, την ίδια την Άρυα, τους Starks ή κάτι άλλο;

 

goodbye belfast. goodbye arya. goodbye game of thrones. what a joy i’ve had. here’s to the adventures to come #lastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maisie Williams (@maisie_williams) στις

 Μάλιστα στα hashtags της ανάρτησης της έχει συμπεριλάβει τα #lastwomanstanding που ίσως να αφήνει κάποιο υπονοούμενο ότι η Άρυα θα επιζήσει παραπάνω από άλλους χαρακτήρες ή πολύ απλά ότι ήταν η τελευταία γυναίκα που ολοκλήρωσε τις σκηνές της στο σετ. Πολύ πρόσφατα, η επί της οθόνης αδερφή της, Sansa Stark aka Sophie Turner, έκανε μια σημαντική δήλωση για το πως θα τελειώσει το GoT. 

Μην σας πιάσουν ακόμη τα ζουμιά στο άκουσμα ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς φαινομένου μετά από οκτώ σεζόν μια για πάντα, γιατί απέχουμε περίπου έναν χρόνο από την πρεμιέρα του φινάλε. Κάθε αποχαιρετισμός όμως είναι δύσκολος και το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα το 2019 στο HBO.