The New Pope: "Habemus Papam" και o John Malkovich θα βάλει ένα χεράκι εδώ!

Θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Jude Law στην συνέχεια του ‘Young Pope’
04 Ιουλίου 2018 15:51
The New Pope:

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο δύο φορές υποψήφιος από την Ακαδημία βετεράνος ηθοποιός John Malkovich (In the Line of Fire, Places in the Heart) αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του The New Pope, του τηλεοπτικού διαδόχου του'Young Pope'.

Το νέο δράμα του HBO θα προσθέσει ένα ακόμη κεφάλαιο στην παραπάνω μίνι δραματική σειρά, με τους συντελεστές του σόου να έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το cast.

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί ποια θα είναι η ερμηνεία του Malkovich εν προκειμένω. Πάντως, ο πρωταγωνιστής της 1ης σεζόν, ο Jude Law αναμένεται να επανέλθει στον γνώριμο ρόλο του όσον αφορά το καινούργιο εγχείρημα που είναι στα σκαριά. Ο Law είχε υποδυθεί την φανταστική φυσιογνωμία του πρώτου Αμερικανού Πάπα, μία υπερβολικά συντηρητική φιγούρα που αποδείχτηκε ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο του Βατικανού. Δίπλα στον κεντρικό ήρωα, τότε είχαμε δει και τους Diane Keaton, Silvio Orlando και τον James Cromwell.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο στην Ιταλία. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται και πάλι οι Lorenzo Mieli και Mario Gianani της Wildside αλλά και η εταιρεία Mediapro. Η FremantleMedia International θα αναλάβει τις διαδικασίες της παγκόσμιας διανομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Paolo Sorrentino, Umberto Contarello και ο Stefano Bises μένοντας πιστοί στο παραπάνω concept, επιστρέφουν για να γράψουν και το σενάριο του The New Pope.