House Of Card: Οι πρώτες φωτογραφίες της τελευταίας σεζόν

Η κυρία του Προέδρου παίρνει το πάνω χέρι στην πολιτική
11 Ιουνίου 2018 14:02
House Of Card: Οι πρώτες φωτογραφίες της τελευταίας σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, το Netflix εν όψει της διοργάνωσης Tony Awards αποκάλυψε τα πρώτα στιγμιότυπα του 6ου κύκλου με τον οποίο ρίχνει και την αυλαία του το πολιτικό δράμα House Of Cards.

Έπειτα από το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που ήρθε στο φως πέρυσι για τον πρωταγωνιστή της σειράς, Kevin Spacey, η Robin Wright που υποδύεται την Claire, σύζυγο του πρώην πλανητάρχη ‘Francis Underwood’, αναλαμβάνει εκείνη πλέον τον ρόλο του Προέδρου των Η.Π.Α. και δείχνει να μην την σταματάει τίποτα.

Η διάσημη ηθοποιός θα εξακολουθεί να πλαισιώνεται από τους συναδέλφους της: Michael Kelly, Jayne Atkinson,  Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και τον Boris McGiver. Όμως το cast του σόου εμπλουτίζεται και με φρέσκιες προσθήκες όπως αυτές των: Diane Lane, Greg Kinnear και του Cody Fern.

Ως δημιουργός του House of Cards παραμένει ο Beau Willimon,​ ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Joshua Donen​, David Fincher​, και ο Eric Roth​ μαζί και με το στούντιο της MRC για λογαριασμό του Netflix. Παρακάτω έπονται και οι πιο πρόσφατες λήψεις: