Το Locke and Key θα γίνει σειρά από το Netflix

Τί μυστήριο μπορεί να «ξεκλειδώσει» κανείς σ’ ένα παλιό αρχοντικό;
31 Μαΐου 2018 17:41
Το Locke and Key θα γίνει σειρά από το Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα δημιουργηθεί σειρά τρόμου Locke and Key από το Netflix, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Joe Hill και του Gabriel Rodríguez. Παρά το ότι το Hulu απέρριψε την ιδέα του να προχωρήσει σε ένα τέτοιο project, τελικά το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για την εν λόγω διασκευή. Ως δημιουργός του σόου αναλαμβάνει ο Carlton Cuse, ενώ θα αρχίσουν σύντομα οι διαδικασίες για την εύρεση cast και σκηνοθέτη.

Είχε επιχειρηθεί πάντως και παλιότερα παρόμοια προσπάθεια μεταφοράς του βιβλίου, και συγκεκριμένα οκτώ χρόνια πριν με το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο να γυρίζεται από τον Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) για λογαριασμό του Fox , αλλά τελικά το δίκτυο αυτό δεν συνέχισε το όλο εγχείρημα και παραπέρα.

Η ιστορία του Locke and Key περιστρέφεται γύρω από τρία αδέρφια που μετά το θάνατο του πατέρα τους μετακομίζουν στο σπίτι των προγόνων τους στο Maine. Όμως η κατοικία αυτή δεν είναι και τόσο συνηθισμένη, μιας και φτάνουν στο σημείο  να ανακαλύψουν ότι διαθέτει μαγικά κλειδιά που τους δίνουν τις υπερφυσικές δυνάμεις. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα συγκεκριμένα κλειδιά τα αναζητά επίσης και μία δαιμονική οντότητα που θα κάνει τα πάντα για να τα βρει.