Το Agents of S.H.I.E.L.D. πήρε το πράσινο φως για την 6η σεζόν

Η οποία θα αποτελείται από λιγότερα επεισόδια
16 Μαΐου 2018 07:11
Το Agents of S.H.I.E.L.D. πήρε το πράσινο φως για την 6η σεζόν

Τελικά, μετά κόπων και βασάνων, το Agents of S.H.I.E.L.D. ανανεώθηκε για μια ακόμη σεζόν από το ABC, όπως ανακοινώθηκε. Μέχρι πριν ολίγων ημερών το μέλλον της σειράς της Marvel βρισκόταν στον αέρα και παρά το γεγονός πως η 5η σεζόν ήταν αρκετά καλή κατά γενική ομολογία, το πράσινο φως δεν είχε έρθει από το τηλεοπτικό δίκτυο. Η σειρά που γέννησαν το 2013 οι Jed Whedon, Maurissa Tancharoen και Joss Whedon λίγο μετά την τεράστια επιτυχία του The Avengers, το οποίο σκηνοθέτησε ο τελευταίος, θα συνεχίσει για 6ο κύκλο, την ώρα που το φινάλε του 5ου χτίζει προς τα γεγονότα του Avengers: Infinity War και το "snap" των χεριών του Thanos, ένα δέσιμο που είχαμε πολλές σεζόν να δούμε σε τέτοιο επίπεδο -από το Captain America: Winter Soldier συγκεκριμένα, που έφερε τα πάνω κάτω στη σειρά. 

Η σειρά προοριζόταν να συνδέεται πάντα με τα όσα συμβαίνουν στις ταινίες της Marvel και το ευρύτερο MCU όμως κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να επιτευχθεί μετά από ένα σημείο, καθώς οι ταινίες έπαιρναν πολύ παραπάνω καιρό να γυριστούν από ότι η ίδια η σειρά. 

Αναμένεται να δούμε πως θα κλείσει τελικά η 5η σεζόν, της οποίας το φινάλε προβάλλεται αυτή την Παρασκευή 18 Μαΐου και με τι θεμέλια θα χτίσει την 6η σεζόν. Κατά πάσα πιθανότατα ο 6ος κύκλος να είναι και ο τελευταίος αφού θα αποτελείται από 13 επεισόδια, έναντι 22 που ήταν συνήθως.

Το Agents of S.H.I.E.L.D. Season 6 θα αργήσει όμως να κάνει πρεμιέρα και θα βγει στον αέρα το καλοκαίρι του 2019.