Το Lethal Weapon ανανεώθηκε για 3η σεζόν

Ο Seann William Scott θα πάρει την θέση του Clayne Crawford
14 Μαΐου 2018 14:39
Το Lethal Weapon ανανεώθηκε για 3η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε η είδηση ότι το Lethal Weapon πήρε το πράσινο φως και για 3ο κύκλο, ενώ τον Clayne Crawford θα αντικαταστήσει ο Seann William Scott(American Pie movies, Role Models, The Rundown, Goon). Απ’ ό,τι φαίνεται το FOX προχώρησε άμεσα σε σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον της εν λόγω action σειράς, ενώ από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για την απόλυση του Crawford, το δίκτυο έσπευσε να βρει το επόμενο πρόσωπο που θα υποδυόταν  κεντρικό ρόλο στο σόου.

Ο Seann William Scott αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του cast όμως «ως ένας καινούργιος χαρακτήρας που θα αρχίσει την συνεργασία του με τον Murtaugh (Damon Wayans)» οπότε και η φιγούρα του 'Martin Riggs' θα απομακρυνθεί από την συγκεκριμένη τηλεοπτική μυθοπλασία.

Η συνεργασία του Crawford με το FOX έληξε λόγω της κακής συμπεριφοράς του προς το υπόλοιπο επιτελείο των ηθοποιών και τους συντελεστές του project, κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί μιας και οι συνάδελφοί του στο Lethal Weapon έφτασαν στο σημείο του να μην επιθυμούν καμία επαφή μαζί του. Συνεπώς η σειρά θα εξακολουθεί να προβάλλεται στην μικρή οθόνη χωρίς αυτόν.