Τέλος το Brooklyn Nine-Nine μετά από 5 σεζόν

Ψάχνει να βρει νέα τηλεοπτική στέγη αλλιώς...
11 Μαΐου 2018 16:07
Τέλος το Brooklyn Nine-Nine μετά από 5 σεζόν

Στα νέα που έπεσαν ξαφνικά σαν κεραυνός ήταν η διακοπή του Brooklyn Nine Nine από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Η action κωμωδία κατάφερε πέρυσι να εξασφαλίσει την ανανέωση για 4η σεζόν και κάτι τέτοιο δε συνέβη φέτος, με αποτέλεσμα να πέφτει άδοξα αυλαία για μια σειρά που βραβεύτηκε με δύο Χρυσές Σφαίρες -Καλύτερης κωμικής Σειράς και Καλύτερου Ηθοποιού σε κωμική σειρά για τον πρωταγωνιστή Andy Samberg. 

Το Brooklyn Nine Nine ήταν μια δημιουργία του διδύμου του Parks and Recreation, Dan Goor και Michael Schur, με τη σειρά να επικεντρώνεται στον ντετέκτιβ Jake Peralta και τα καμώματα του 99ου Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης. Η ξαφνική είδηση έφερε ποικίλες αντιδράσεις στα social media τόσο από διάσημους όσο και από το cast: 

Μέχρι και ο Mark Hamill εξέφρασε την απογοήτευση του: 

Τώρα το Brooklyn 99 ψάχνει νέα τηλεοπτική στέγη και μια πιθανότητα είναι να καταλήξει στο TBS, μιας και ο υπεύθυνος εκεί είναι ο Kevin Reilly που ανέπτυξε και διάλεξε τη σειρά όσο δούλευε στο Fox. Από την άλλη, οι δύο streaming υπηρεσίες το Hulu και το Netflix κοιτούν να τσιμπήσουν τη σειρά, αν και η περίπτωση του δεύτερου μοιάζει κάπως τραβηγμένη και περισσότερες πιθανότητες έχει το πρώτο, αφού ήδη κατέχει τα streaming VOD δικαιώματα. 

Οι fans της σειράς πήραν τη κατάσταση στα χέρια τους και έχουν ξεκινήσει μέχρι και petitions στο change.org για να σωθεί το Brooklyn Nine Nine, έχοντας συγκεντρώσει ήδη δεκάδες χιλιάδες υπογραφές.