Το Fox απέλυσε τον πρωταγωνιστή του Lethal Weapon

Ξεκίνησε ήδη η αναζήτηση αντικαταστάτη του για την 3η σεζόν
09 Μαΐου 2018 13:43
Το Fox απέλυσε τον πρωταγωνιστή του Lethal Weapon

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, λέγεται πως o Clayne Crawford, ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της δραματικής σειράς Lethal Weapon, έπειτα από την άσχημη συμπεριφορά που επέδειξε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, απολύθηκε από το Fox. O διάσημος ηθοποιός φαίνεται ότι έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του και μάλιστα το δίκτυο θέλησε να του το καταστήσει σαφές με πολύ ξεκάθαρο τρόπο.

Το παραπάνω γεγονός αναγράφεται σε σχετικές αναφορές του TVLine και του THR, με βάση της οποίες οι παραγωγοί της Warner Bros. Television έχουν ξεκινήσει ήδη να ψάχνουν τον διάδοχο του Crawford στον ρόλο του ‘Martin Riggs’, με πολλούς καινούργιους υποψήφιους για αυτήν την θέση. Τα συμβόλαια των συμμετεχόντων του σόου λήγουν στις 30 Ιουνίου, όμως το Fox ευελπιστεί να τα ανανεώσει πολύ πιο σύντομα.

Ο Crawford κατηγορήθηκε για “συναισθηματική κακοποίηση και την δημιουργία ενός εχθρικού κλίματος” όσον αφορά την στάση προς τους συναδέλφους του. Οι εντάσεις με το υπόλοιπο επιτελείο σταδιακά αυξάνονταν, με αποτέλεσμα να μην θέλουν να δουλέψουν μαζί του ακόμη και να μην επιθυμούν καν να του απευθύνουν τον λόγο, ώστε το  Fox να σκεφτεί πιο σοβαρά την πιθανότητα να προβεί στην παραπάνω κίνηση.

Ο Crawford αναγνώρισε ότι υπερέβαλε και απολογήθηκε στους υπόλοιπους  ηθοποιούς και τους συντελεστές. Προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις ούτε αυτός ούτε το Fox. Πάντως, ο Damon Wayans Sr θα εξακολουθήσει να παραμένει ως επικεφαλής του cast του Lethal Weapon.