DARK Season 2: Σκηνικά Αποκάλυψης στις πρώτες φωτογραφίες!

Η γερμανική sci-fi σειρά του Netflix ετοιμάζει μία ακόμη γενναία δόση παράδοξου
19 Απριλίου 2018 11:00
DARK Season 2: Σκηνικά Αποκάλυψης στις πρώτες φωτογραφίες!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τον 2ο κύκλο του γερμανικού σόου επιστημονικής φαντασίας Dark που έγινε παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο .

Οι δημιουργοί της εν λόγω επιτυχημένης παραγωγής, Baran bo Odar και Jantje Friese, μας επιφυλάσσουν ακόμη πιο καταιγιστικές εξελίξεις και ανεξήγητα συμβάντα που αντιβαίνουν στην κοινή λογική ενώ αναμένεται να διασαλεύσουν ακόμη περισσότερο τις ισορροπίες στην μικρή πόλη Winden.

Με μία πρώτη ματιά στις πρόσφατες εικόνες της 2ης σεζόν, βλέπουμε τον Jonas Kahnwald (Louis Hofmann) να βρίσκεται στην μέση ενός πρώην κατοικημένου αλλά πλέον κατεστραμμένου τόπου. Οι fans της σειράς γνωρίζουν ήδη ότι το 1ο κεφάλαιο της ιστορίας τελείωσε με ένα συγκλονιστικό cliffhanger. Ο ίδιος ο Jonas μάλιστα είχε βρεθεί τότε στην δίνη των γεγονότων εκείνων για τα οποία σκοπίμως δεν θα μιλήσουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος spoiler.

Προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί η πρεμιέρα για τον 2ο κύκλο του Dark, όμως τα γυρίσματα έχουν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν στις 25 Ιουνίου του 2018, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα ξαναδούμε στους δέκτες μας τα γνώριμα πρόσωπα της καθηλωτικής αυτής μυθοπλασίας μυστηρίου αρχές του 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: