Game of Thrones: Η μεγαλύτερη σκηνή μάχης στην ιστορία πήρε δυο μήνες για να γυριστεί

Το φινάλε μας προετοιμάζει για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ!
09 Απριλίου 2018 17:37
Game of Thrones: Η μεγαλύτερη σκηνή μάχης στην ιστορία πήρε δυο μήνες για να γυριστεί

Απέχουμε ένα χρόνο πριν το Game of Thrones ρίξει οριστικά την αυλαία του και μας αποχαιρετήσει η τηλεοπτική σειρά φαινόμενο που άλλαξε μια για πάντα το τοπίο και άφησε τη δική της σφραγίδα στο Χόλιγουντ. Πριν από μέρες σας είχαμε ενημερώσει για μια τεράστια, αποκαλυπτική σκηνή που γυρίζεται αυτόν τον καιρό και όπως μάθαμε από το Instagram του βοηθού σκηνοθέτη του Game of Thrones, Jonathan Quinlan, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. 

Το αξιοσημείωτο είναι πως πήρε 55 συνεχόμενες νύχτες για να γυριστεί και συνολικά 11 εβδομάδες, σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες! Έτσι έσπασε με αυτόν τον τρόπο το ρεκόρ που κατείχε ήδη το GoT για την μεγαλύτερη σκηνή μάχης που γυρίστηκε ποτέ στην τηλεόραση στο επεισόδιο Battle of the Bastards της 6ης σεζόν.

Ο Quinlan γράφει στο μήνυμα του:

Τα λέει όλα. 55 συνεχόμενες βραδιές. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Δεν θα δείτε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

Για να καταλάβετε πόσο πολύς χρόνος χρειάστηκε για να γυριστεί μια και μόνο σκηνή μάχης, δυόμιση μήνες είναι παραπάνω χρόνος απο ότι χρειάζεται για να γυριστεί μια ταινία. Τώρα όσον αφορά τα μεγέθη του GoT πήρε στην παραγωγή τον διπλάσιο χρόνο από ότι το Battle of the Bastards και η επίθεση στο Loot Train, οι οποίες γυρίστηκαν σε ένα μήνα. 

Από αυτό και μόνο γίνεται αντιληπτό του πόσο τεράστιο είναι το όραμα της παραγωγής για την τελευταία σεζόν, η οποία με όλα αυτά που ακούμε μάλλον θα μας αποζημιώσει σε θέαμα και με το παραπάνω. Λέγεται πως η μάχη αυτή λαμβάνει χώρα στο κάστρο του Westeros το οποίο θα πολιορκηθεί από τον Night King και τους ζόμπι ακόλουθους του.

Το Game of Thrones θα επιστρέψει στις οθόνες μας για την 8η σεζόν μέσα στο 2019.