The Handmaid’s Tale Season 2: Έτσι μοιάζει η ελευθερία στο νέο trailer

Τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή στο Gilead
30 Μαρτίου 2018 14:24
The Handmaid’s Tale Season 2: Έτσι μοιάζει η ελευθερία στο νέο trailer

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για τον 2ο κύκλο του The Handmaid’s Tale, του δυστοπικά φουτουριστικού σόου του Bruce Miller όπου κεντρικό ρόλο διαδραματίζει η Elisabeth Moss.

Η επιτυχημένη αυτήν σειρά η οποία έχει αποσπάσει και βραβείο Emmy επανέρχεται με διπλό επεισόδιο στην streaming υπηρεσία του Hulu την Τετάρτη, στις 25 Απριλίου του 2018.

Η Offred θέλοντας να προσαρμοστεί στις νέες επιταγές που ξεπροβάλλουν, πλέον θα κάνει ό,τι μπορεί ούτως ώστε να προστατέψει το αγέννητο παιδί της από την φρικτή πραγματικότητα που επικρατεί στο Gilead. Είναι διατεθειμένη να παλέψει για να ανατραπεί μια και καλή η κυρίαρχη τάξη πραγμάτων και να επιστρέψει και πάλι η ελευθερία στον τόπο της.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle και η Amanda Brugel. Πίσω από την παραγωγή του όλου project, βρίσκεται η MGM Television.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το The Handmaid’s Tale έχουν επωμιστεί οι: Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, και η Ilene Chaiken. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer της 2ης σεζόν: