Troy: Fall Of A City trailer | Ο Τρωικός Πόλεμος ζωντανεύει στο Netflix

Η Ιλιάδα του Ομήρου εξιστορείται στην μικρή οθόνη
24 Μαρτίου 2018 08:01
Troy: Fall Of A City trailer | Ο Τρωικός Πόλεμος ζωντανεύει στο Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του IndieWire, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Troy: Fall Of A City, το ιστορικό δράμα των Owen Harris και Mark Brozel που αποτελεί μία μεγαλεπήβολη συμπαραγωγή του BBC One και του Netflix.

Η σειρά αυτή των οκτώ επεισοδίων που αφορμάται από την μυθολογία των Ομηρικών Επών, πραγματοποίησε ήδη το ντεμπούτο της στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 17 Φεβρουαρίου του 2018 ενώ τον επόμενο μήνα, στις 6 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα και στην streaming υπηρεσία του Netflix.

Πάθη, αίμα, βία και ήχοι από ξίφη θα κατακλύσουν την μικρή οθόνη, με τους ήρωες του Τρωικού Πολέμου να αναγεννιούνται μέσα από ένα υποβλητικό θέαμα. Κυρίαρχο θέμα της εν λόγω διασκευής είναι φυσικά η αρπαγή της Ωραίας Ελένης (Bella Dayne) από τον πρίγκιπα Πάρι (Louis Hunter) και ο παράφορος έρωτας τους που άναψε την σπίθα μίας αιματηρής σύγκρουσης η οποία κηρύχθηκε από τον ηγεμόνα της Σπάρτης, Αγαμέμνονα (Johnny Harris) και τον αδελφό του, Μενέλαο (Jonas Armstrong) εναντίον του βασιλιά της Τροίας, Πρίαμο (David Threfall). Στον ρόλο της βασίλισσας Εκάβης θα δούμε την Frances O’Connor. Τον Αχιλλέα θα υποδυθεί ο David Gyasi, τον αντίπαλό του,Έκτορα, ο Tom Weston-Jones, και ως ο πολυμήχανος Οδυσσέας θα μας συστηθεί ο Joseph Mawle.

Τελικά το Troy: Fall Of A City θα είναι το επόμενο Game of Thrones ή άλλο ένα τηλεοπτικό εγχείρημα τύπου Marco Polo; Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer:

Tags: