Το πιλοτικό επεισόδιο για την sci-fi σειρά ‘Devs’ είναι στα σκαριά

Το FX ζήτησε από τον Alex Garland να ξεκινήσει τις προετοιμασίες
20 Μαρτίου 2018 05:45
Το πιλοτικό επεισόδιο για την sci-fi σειρά ‘Devs’ είναι στα σκαριά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το FX ζήτησε από τον Alex Garland, να βάλει μπρος για το Devs, τo φρέσκο επιστημονικής φαντασίας δράμα του δικτύου, επιμελούμενος το πιλοτικό επεισόδιο όπως ανακοινώθηκε και από τους Eric Schrier και Nick Grad, τους διευθυντές προγράμματος των  FX Networks και FX Productions.

Ο δημιουργός του Annihilation και του Ex Machina, επεξεργάστηκε το σενάριο του σόου και θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αναλαμβάνοντας επιπλέον και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Η υπόθεση της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας αφορά μία νέα μηχανικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, την Lily, που διερευνά το απόρρητο κατασκευαστικό τμήμα του εργοδότη της ο οποίος είναι επικεφαλής μίας εταιρείας με τεχνολογία αιχμής και έδρα της το San Francisco. Η κοπέλα πιστεύει ότι πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του φίλου της βρίσκεται η επιχείρηση αυτήν.

Ο Schrier δήλωσε χαρακτηριστικά για το Devs: «To Devs είναι μια συναρπαστική σειρά από τον Alex Garland, βασισμένη στην ιστορία του πρωτοποριακού έργου που αμφισβητεί την αντίληψή μας για την ανθρωπότητα εν μέσω της φαινομενικά απεριόριστης υπόσχεσης της τεχνολογίας. Είμαστε ολοένα και πιο ενθουσιασμένοι που ο Alex θα σκηνοθετήσει και λειτουργήσει σαν εξωτερικός παραγωγός με τους συνεργάτες μας στην DNA TV και την Scott Rudin Productions».