The Mechanism: Νέο trailer και key art για την σειρά

Το φρέσκο αστυνομικό δράμα του δημιουργού του ‘Narcos’ καταφτάνει
03 Μαρτίου 2018 11:32
The Mechanism: Νέο trailer και key art για την σειρά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έβγαλε καινούργιο trailer αλλά και ένα key art για το The Mechanism, το αστυνομικό σόου που γυρίστηκε στην Βραζιλία από τον José Padilha, τον δημιουργό του Narcos.

Το σενάριο της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας υπογράφει η Elena Soarez (Filhos do Carnaval, Eu tu Eles, Casa de Areia).

Το συγκεκριμένο project αφορμάται από αληθινά γεγονότα, και εστιάζει σε μία ελίτ μυστικών πρακτόρων στους οποίους έχει ανατεθεί να διαλευκάνουν ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς. Το ζήτημα είναι ότι στις δολοπλοκίες και την απάτη που καλούνται να εξιχνιάσουν είναι αναμεμειγμένοι εκπρόσωποι της πολιτικής, αστυνομικοί  και μεγαλοεπιχειρηματίες, που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν να διαρρεύσει η αλήθεια.

Εν προκειμένω, κεντρικό ρόλο υποδύεται ο Selton Mello (Ligações Perigosas, Meu Nome Não é Johnny, O Palhaço) ως ο Marco Ruffo, ένας απόστρατος αστυνομικός που μεριμνά πάντα για την ορθή ερμηνεία του νόμου. Υποκριτικά τον ηθοποιό πλαισιώνουν η Carol Abras (Avenida Brasil, Se nada mais der certo, Perto de qualquer lugar) ως η Verena Cardoni, η θαρραλέα εκπαιδευόμενή  του Ruffo, και ο Enrique Diaz (Justiça, Felizes para Sempre?) ως ο Roberto Ibrahim, ένας εγκληματίας που καταφέρνει να φυλάει τα νώτα του από τις αρχές, παραμένοντας ασύλληπτος ενώ έχει μπει στο στόχαστρο του πρωταγωνιστή όσον αφορά την υπόθεση που εκκρεμεί.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Lee Taylor, Antonio Saboia, Jonathan Haagensen, Alessandra Colasanti, Leonardo Medeiros, Otto Jr., Susana Ribeiro, και ο Osvaldo Mil.

Το ντεμπούτο του The Mechanism έχει δρομολογηθεί για τις 23 Μαρτίου του 2018 στην πλατφόρμα του Netflix.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer και το key art: