Jessica Jones 2 | Αποκαλύφθηκε νέο trailer και φωτογραφίες της 2ης σεζόν

Η ηρωίδα θα αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος της
22 Φεβρουαρίου 2018 06:15
Jessica Jones 2 | Αποκαλύφθηκε νέο trailer και φωτογραφίες της 2ης σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν νέα στιγμιότυπα και trailer για τον 2ο κύκλο της action σειράς της Marvel, Jessica Jones, όπου τον κεντρικό ρόλο υποδύεται η Krysten Ritter.

Η εν λόγω ηθοποιός επανέρχεται ως Jessica Jones, όπως μας είχε συστηθεί και στο The Defenders, για να αναζητήσει απαντήσεις που αφορούν την προϊστορία της. Θα αποπειραθεί να διαλευκάνει το μυστήριο που περιβάλει τον χαμό των δικών της και την μεταμόρφωσή της σε αυτό που είναι σήμερα, ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει καλύτερα με το παρόν της, διευθετώντας τα πράγματα που την κατατρύχουν από παλιά. Σύμμαχοι της ατρόμητης ερευνήτριας εν προκειμένω είναι ο θυμός, η αποφασιστικότητα και οι υπερδυνάμεις της.

Η Melissa Rosenberg κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ το cast του όλου τηλεοπτικού εγχειρήματος συγκροτούν επίσης οι: Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Janet McTeer, και ο J.R. Ramirez.

Η πρεμιέρα για την 2η σεζόν του Jessica Jones έχει οριστεί στο Netflix στις 8 Μαρτίου του 2018, στην Παγκόσμια Ημέρα για την Γιορτή της Γυναίκας. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer καθώς και οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες: