Ο τελευταίος ρόλος του Reg E. Cathey θα είναι στο Luke Cage Season 2

Το αποκάλυψε η Marvel σε ανακοίνωση της
19 Φεβρουαρίου 2018 01:34
Ο τελευταίος ρόλος του Reg E. Cathey θα είναι στο Luke Cage Season 2

Σας είχαμε μεταφέρει την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Reg. E Cathey, γνωστού ως Freddy στο House of Cards, ο οποίος σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες πάλευε σθεναρά με τον καρκίνο, με την βαρύτατη ασθένεια του να μην τον σταματά από τη δουλειά του, έχοντας ρόλους στη σειρά Outcast του 2017 και το ανεξάρτητο δράμα, Tyrel. Φαίνεται, όμως, πως είχε έναν ακόμη σημαντικό ρόλο στα σκαριά και οι fans θα μπορέσουν να τον απολαύσουν για ακόμη μια φορά επι της οθόνης στην ανερχόμενη 2η σεζόν του Luke Cage.

Εκεί, ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός θα υποδυθεί τον πατέρα του Luke Cage, απέναντι στον Mike Colter. 

Την ανακοίνωση έκανε η Marvel μέσα από ένα λιτό κείμενο:

Όλοι στη Marvel Television είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τον χαμό του Reg E. Cathey. Ήταν τιμή μας να δουλέψουμε μαζί του και να τον γνωρίσουμε. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Στο Marvel's Luke Cage Season 2, ο Reg υποδύθηκε τον James Lucas, πατέρα του Luke Cage. Ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να ζήσουμε τη μαγική εμπειρία που έμελλε να ήταν η τελευταία ερμηνεία του Reg.

Αυτός, όμως δεν ήταν ο πρώτος του ρόλος σε ιδιοκτησία της Marvel. Το 2015 έπαιξε στο -αποτυχημένο- reboot του Fantastic Four υποδυόμενος τον Dr. Franklin Storm, πατέρα του Johnny Storm (Michael B. Jordan) και της Sue Storm (Kate Mara). 

Το Luke Cage Season 2 αναμένεται να προβληθεί μέσα στο υπόλοιπο του 2018. 

 

Tags: