The Punisher 2: Τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκινούν τέλη του μήνα

H ‘νεκροκεφαλή’ του Frank Castle θα ξεπροβάλλει για ακόμη μία φορά
14 Φεβρουαρίου 2018 14:57
The Punisher 2: Τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκινούν τέλη του μήνα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Comic Book Resourses, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οσονούπω αρχίζουν τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο της επιτυχημένης action σειράς The Punisher, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζει ο Jon Bernthal (The Walking Dead, Wind River) ως ο ομώνυμος ήρωας της Marvel που ακούει και στο όνομα Frank Castle.

Βάσει και σχετικών αναφορών του Spoiler TV, το εν λόγω περιπετειώδες δράμα του Netflix, πρόκειται να ξεκινήσει και πάλι τις διαδικασίες παραγωγής, αυτή τη φορά στις 26 Φεβρουαρίου του 2018, ολοκληρώνοντάς τες στις 20 Ιουλίου του ίδιου έτους.

Να θυμίσουμε εδώ ότι τον παραπάνω χαρακτήρα τον γνωρίσαμε και μέσα από το Daredevil, η 3η σεζόν του οποίου πήρε το πράσινο φως για την επιστροφή των συντελεστών της στο set πολύ πρόσφατα.

Το δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του Punisher, απ’ ό,τι φαίνεται θα αντλήσει υλικό και από τα comics του Garth Ennis που εκδόθηκαν το 2005 και το 2006 από την Marvel Comics με τον τίτλο “The Slavers.” Ο δημιουργός του σόου, Steve Lightfoot, εξέφρασε ήδη το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί εν προκειμένω και με έναν άλλον ‘κακό’, τον Barracuda, οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε να εντάσσεται στην δράση της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας.

To μέχρι τώρα cast της σειράς συμπληρώνουν οι: Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Deborah Ann Woll, Daniel Webber, Shohreh Aghdashloo, Paul Schulze, και η Mary Elizabeth Mastrantonio. Να σημειωθεί ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε την 1η σεζόν του The Punisher στην πλατφόρμα του Netflix.