Castle Rock: Στο νέο trailer ξεπροβάλλει το πολυεπίπεδο σύμπαν του Stephen King

Το Hulu θα ζωντανέψει τις πιο τρομακτικές ιστορίες ενός «horror παραμυθά»
02 Φεβρουαρίου 2018 18:17
Castle Rock: Στο νέο trailer ξεπροβάλλει το πολυεπίπεδο σύμπαν του Stephen King

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε καινούργιο trailer για το Castle Rock, την ανερχόμενη σειρά τρόμου του Hulu η οποία θα καταδυθεί στον σκοτεινό κόσμο των μυθοπλασιών του Stephen King.

Εν προκειμένω θα δούμε να κυριαρχούν πολλές  φιγούρες των βιβλίων του καταξιωμένου αυτού συγγραφέα της Λογοτεχνίας Τρόμου. Ήδη αρκετοί fans του ανυπομονούν να εντοπίσουν και τα αντίστοιχα easter eggs που παραπέμπουν στις συγκλονιστικές αφηγήσεις του.

Το παρόν project συνιστά μία πρωτότυπη ανθολογία του παραπάνω δικτύου. Δημιουργός του σόου είναι ο J. J. Abrams, ενώ τους διαλόγους έχουν επιμεληθεί οι σεναριογράφοι Sam Shaw και Dust Thomason.

Ο κεντρικός άξονας  του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος περιστρέφεται γύρω από την ομώνυμη φανταστική κωμόπολη του Maine, με τον τρόπο που την συνέλαβε στα μυθιστορήματά του ο King, όπως στα Cujo, IT, The Dark Half, Shawshank Redemption, The Body κ.ά. Στην περιοχή αυτή επικρατεί μία πολύ δυσοίωνη και μυστηριακή ατμόσφαιρα εντός της οποίας θα αναδυθούν οι πιο σοκαριστικοί θρύλοι που έπλασε ο King οι οποίοι πρόκειται να συνυπάρξουν σε κοινό έδαφος στην μικρή οθόνη.

Στο cast συγκαταλέγονται κιόλας ο Bill Skarsgård (ο εφιαλτικός κλόουν Pennywise από το πρόσφατο reboot του IT), ενώ συμμετέχουν επίσης στην όλη δράση και οι Scott Glen, Sissy Spacek, André Holland, Melanie Lynskey, Jane Levy και o Terry O’ Quinn. Τις διαδικασίες παραγωγής θα συντονίζουν η Bad Robots Productions και η Warner Bros.

Η πρεμιέρα για το Castle Rock έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα στους θερινούς μήνες του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: