To Suits ράβει κοστούμι για την 8η σεζόν

Αποχωρήσεις και αφίξεις στο δικηγορικό cast
01 Φεβρουαρίου 2018 17:17
To Suits ράβει κοστούμι για την 8η σεζόν

Νέες αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις στα γραφεία της Pearson Specter Litt. Λίγο πριν επιστρέψει για το υπόλοιπο μισό της 7ης σεζόν, το USA Network και η NBC Universal ανακοίνωσαν πως το Suits θα ράψει το κοστούμι του και για 8η σεζόν, η οποία θα δει το cast να δέχεται σημαντικές απώλειες. Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών, ο Patrick J. Adams που υποδύεται τον Mike και η τηλεοπτική σύζυγος του, Rachel, την οποία υποδύεται η Meghan Markle, θα αποχωρήσουν μετά το πέρας της 7ης σεζόν. Ο λόγος είναι διότι η Markle αραβωνιάστηκε με τον Πρίγκηπα Harry.

Η δυναμική μεταξύ Harvey (Gabriel Macht) και Mike ήταν και είναι η κινητήρια δυναμική της σειράς, με τους αστεισμούς, τα πειράγματα, τη σύγκρουση και το δέσιμο τους να χαρίζει όμορφες στιγμές στο δικηγορικό δραματικό σόου και αυτή πλέον θα χαθεί. Το show ακόμη προσπαθεί να "αναρρώσει" αφηγηματικά από την αποχώρηση της Gina Torres, που υποδυόταν τη Jessica Pearson, στη περασμένη σεζόν εξαιτίας του ότι η ηθοποιός δεν μπορούσε να παραβρίσκεται στα γυρίσματα, εξαιτίας μια μετακόμισης. Όμως η ιστορία της Jessica δεν τελείωσε έτσι μιας και η έξοδος της έχτισε την συνέχεια της, καθώς επίσημα θα δούμε μια spinoff σειρά με πρωταγωνίστρια την πιο δυναμική δικηγόρο της σειράς, όσο αυτή εγκαθίσταται στη νέα της ζωή στο Σικάγο.

Για να αναπληρωθεί το κενό στο cast, ανακοινώθηκε η προσθήκη της βραβευμένης με Emmy και δυο φορές Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό, Katherine Heigl, την οποία η πλειοψηφία θα γνωρίζει από τον ρόλο της στο Grey's Anatomy. Θα τη δούμε στην 8η σεζόν στο ρόλο της Samantha Wheeler, μια ταλαντούχα νέα συνεργάτιδα στη Pearson Specter Litt, η οποία θα αποδειχθεί είτε ως η καλύτερη σύμμαχος ή η χειρότερη εχθρός της εταιρίας.