H "Arya" αποκάλυψε τον μήνα που θα επιστρέψει το Game of Thrones

Και πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φινάλε
27 Ιανουαρίου 2018 20:33
H

"A girl knows a release date" όπως θα έλεγε και ο Faceless Man. Όσο η αναμονή για την όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones εντείνεται με τον καιρό, οι πληροφορίες ευτυχώς για τους fans, συρρέουν. Η Maisie Williams, κοινώς γνωστή ως Arya Stark, μίλησε στο Metro και "κατά λάθος" της ξέφυγε η ημερομηνία που θα κάνει τη μεγάλη του επιστροφή το Game of Thrones:

Τελειώνουμε τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο και βγάζουμε στον αέρα το πρώτο επεισόδιο τον Απρίλιο του 2019. Υπάρχει μια περίοδος τεσσάρων μηνών ετοιμασίας για αυτά τα τεράστια επεισόδια. Μπαίνει πολλή δουλειά στο μοντάζ. Δεν θα θέλατε να βιαστούμε καθόλου με αυτή τη σεζόν. Το οφείλουμε στο κοινό μας ώστε να κάνουμε την τελευταία σεζόν, με τις καλύτερες των δυνατοτήτων μας. 

Οπότε η 8η σεζόν του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στο γνωστό παράθυρο που έβγαινε στον αέρα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την 6η σεζόν, δηλαδή Μάρτιο με Απρίλιο, καθώς μόνο η 7η παρέκκλινε και βγήκε τον Ιούλιο του 2017. 

Τέλος, στο Twitter εμφανίστηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν που λαμβάνουν χώρα στη Β. Ιρλανδία αυτόν τον καιρό. Συγκεκριμένα, γυρίστηκε μια νυχτερινή σκηνή στο κάστρο του Winterfell με μια μεγάλη μάχη, που περιλάμβανε τουλάχιστον 200 κομπάρσους. 

Υπενθυμίζουμε πως το φινάλε του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019.