Ο Constantine επιστρέφει στο Legends of Tomorrow της DC

Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες
26 Ιανουαρίου 2018 08:37
Ο Constantine επιστρέφει στο Legends of Tomorrow της DC

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκαν καινούργια στιγμιότυπα για το επεισόδιο 3.10 του Legends of Tomorrow της DC που επανέρχεται στην μικρή οθόνη στις 12 Φεβρουαρίου του 2018 και στο οποίο θα ξαναδούμε τον Constantine.

Η σειρά θα προβάλλεται από τον ερχόμενο μήνα στις 20:00 μ.μ. μέχρι και τις 9 Απριλίου του 2018 μέχρι να ολοκληρωθεί και η 3η σεζόν, ενώ στις 16 Απριλίου θα ξαναρχίσει και το Supergirl  με τον 3ο κύκλο του να τελειώνει στις 18 Ιουνίου του 2018.

Στο Legends of Tomorrow το επεισόδιο που θα ξανανοίξει την αυλαία του σόου τιτλοφορείται ως “Daddy Darhkest,” όμως δεν έχει επισημοποιηθεί προς το παρόν  κάποια σύνοψη γι’ αυτό.

Ο Matt Ryan θα ερμηνεύσει και πάλι τον γνώριμο ρόλο του ερευνητή του παραφυσικού και εξορκιστή John Constantine πλαισιώνοντας υποκριτικά τους πρωταγωνιστές Brandon Routh, Arthur Darvill, και Caity Lotz. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ciarra Renee, Nick Zano, Dominic Purcell, και η Amy Louise Pemberton.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Bonanza Productions Inc., Berlanti Productions και η Warner Bros. Television, ενώ καθήκοντα εξωτερικών παραγωγών επωμίζονται οι Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer και η Sarah Schechter.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό φωτογραφικό υλικό: