The Mechanism: Trailer για τη νέα σειρά του δημιουργού του Narcos

Το νέο δράμα του Netflix κάνει μία βουτιά στα άδυτα της διαφθοράς στην Βραζιλία
22 Ιανουαρίου 2018 07:45
The Mechanism: Trailer για τη νέα σειρά του δημιουργού του Narcos

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκαν καινούργιο trailer αλλά και στιγμιότυπα για το The Mechanism, το ανερχόμενο αστυνομικό δράμα του Netflix που γυρίστηκε στην Βραζιλία και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου του 2018.

Την σκηνοθεσία του σόου υπογράφει ο José Padilha, δημιουργός του Narcos, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε η Elena Soarez (Filhos do Carnaval, Eu tu Eles, Casa de Areia).

Ο κεντρικός άξονας της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και περιστρέφεται γύρω από μία ολιγάριθμη ομάδα μυστικών πρακτόρων που έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να εξιχνιάσουν μία άκρως σοβαρή υπόθεση διαφθοράς. Το θέμα είναι πως πίσω από τις μηχανορραφίες και τις ανήθικες πράξεις που θα κληθούν να ξεσκεπάσουν βρίσκονται παράγοντες  της πολιτικής, των οργάνων της τάξης  και εκπροσώπων της επιχειρηματικής ελίτ, οι οποίοι θα κάνουν ότι μπορούν για να μην μαθευτεί η αλήθεια.

Πρωταγωνιστούν οι: Selton Mello (Ligações Perigosas, Meu Nome o é Johnny, O Palhaço) ως ο Marco Ruffo, ένας απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας που επιδιώκει με κάθε τρόπο την απονομή της δικαιοσύνης, η Carol Abras (Avenida Brasil, Se nada mais der certo, Perto de qualquer lugar) ως η Verena Cardoni, η γενναία μαθητευόμενή του Ruffo, και ο Enrique Diaz (Justiça, Felizes para Sempre?) ως ο Roberto Ibrahim, ένας παράνομος που διαφεύγει της σύλληψης και  έχει γίνει η προσωπική εμμονή του ήρωα όσον αφορά την πλεκτάνη που έχει στηθεί.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Lee Taylor, Antonio Saboia, Jonathan Haagensen, Alessandra Colasanti, Leonardo Medeiros, Otto Jr., Susana Ribeiro, και ο Osvaldo Mil.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα και τις φωτογραφίες από το The Mechanism: