Trailer για τη νέα δραματική σειρά "Trust" του Danny Boyle

Μετά τον Ridley Scott, ο Danny Boyle σκηνοθετεί την πιο διάσημη απαγωγή!
10 Ιανουαρίου 2018 13:38
Trailer για τη νέα δραματική σειρά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το FX έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο δράμα που θα προβάλει με τίτλο Trust, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Danny Boyle(Slumdog Millionaire, 127 Hours).

Ο κεντρικός άξονας του σόου περιστρέφεται γύρω από την πιο γνωστή ιστορία απαγωγής, που αφορούσε την ομηρία του εγγονού του εκατομμυριούχου John Paul Getty, με την οποία ασχολήθηκε και ο Ridley Scott στο τελευταίο του κινηματογραφικό εγχείρημα  All the Money in the World .

Στο Trust πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Donald Sutherland ως η αινιγματική φιγούρα του περίφημου επιχειρηματία στην βιομηχανία του μαύρου χρυσού, ο οποίος αντιμετώπισε το 1973 με μεγάλη στωικότητα και ψυχραιμία την αρπαγή του μελλοντικού κληρονόμου της αυτοκρατορίας του.

Ερμηνευτικά τον πλαισιώνουν επίσης οι: Harris Dickinson, Michael Esper και η Hilary Swank. Το cast συναπαρτίζουν και οι: Brendan Fraser, Anna Chancellor, Norbert Leo Butz, Luca Marinelli και η Charlotte Riley.

Πίσω από την παραγωγή τουTrust βρίσκονται οι: FX Productions, Cloud Eight Films, Decibel Films και η Snicket Films Limited.

Το Trust πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη στις 25 Μαρτίου του 2018 στο FX. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: