Οι Tom Hardy, Ridley Scott και Stephen Knight θα διασκευάσουν το "A Christmas Carol"

Το διάσημο παραμύθι του Charles Dickens θα ζωντανέψει στο BBC
29 Νοεμβρίου 2017 19:29
Οι Tom Hardy, Ridley Scott και Stephen Knight θα διασκευάσουν το

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Tom Hardy, ο Ridley Scott και ο Stephen Knight πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία νέα κινηματογραφική μεταφορά της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» του περίφημης νουβέλας του Charles Dickens.

Οι τρεις άνδρες οι οποίοι πέρυσι συνεργάστηκαν και για το Taboo, μία ατμοσφαιρική σειρά εποχής, θα συναντηθούν και πάλι επαγγελματικά εφόσον θα βρίσκονται πίσω από το κομμάτι της παραγωγής του τηλεοπτικού εγχειρήματος που θα βασιστεί στο αγαπημένο παραμύθι του Άγγλου λογοτέχνη.

Με την επιτυχημένη ομάδα συντελεστών του Locke, του Peaky Blinders και του Taboo θα δούμε την Αγγλία της Βικτωριανής περιόδου να ζωντανεύει σε μία υποβλητική μυθοπλασία της μικρής οθόνης. Θα αφηγηθούν λοιπόν, την αγαπημένη περιπέτεια του Ebenezer Scrooge που εκδόθηκε το 1843, μέσα από την συχνότητα του BBC One.

Οπότε την παραγωγή θα συντονίζουν ο Stephen Knight, και οι εταιρίες Hardy Son & Baker, και Scott Free. H μίνι σειρά A Christmas Carol  θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

O ίδιος ο Hardy δήλωσε για το ανερχόμενο project του A Christmas Carol:

Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να έχω την τύχη να συνεργαστώ με τους Ridley Scott, Steven Knight και τους συναδέλφους μας στο BBC, και με την σπάνια και θαυμαστή αυτήν ευκαιρία να επισκεφθούμε ξανά και να ερμηνεύσουμε τα κλασικά έργα του Dickens. Η ‘Χριστουγεννιάτικη Ιστορία’ είναι ένα υπέροχο μαγικό κομμάτι θεάτρου και μια αμηχανία πλούτου για την δημιουργική μας ομάδα - από έναν χαρακτήρα μέχρι και τον σχεδιασμό του. Εδώ είναι που έχουμε να κάνουμε με μία πολύ περίπλοκη και εξαιρετική διασκέδαση. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί.