Οι Reese Witherspoon και Jennifer Aniston συνεργάζονται ξανά

Θα παίξουν μαζί σε σειρά-ντοκιμαντέρ της Apple για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές
11 Νοεμβρίου 2017 06:43
Οι Reese Witherspoon και Jennifer Aniston συνεργάζονται ξανά

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Reese Witherspoon και η Jennifer Aniston θα συναντηθούν για ακόμη μία φορά επαγγελματικά, μέσα από το ανερχόμενο project που ετοιμάζει η Apple επιδιώκοντας ένα δυναμικό άνοιγμα στον χώρο των σειρών.

Το εν λόγω πρωινό σόου για το οποίο δεν έχει εξευρεθεί ακόμη τίτλος, θα βασίζεται στα προγράμματα της τηλεοπτικής πρωινής ζώνης παίρνοντας υλικό και από βιβλίο του Brian Stelter 'Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV'. Η Apple θα επενδύσει και εκείνη λοιπόν στο πεδίο της μικρής οθόνης μέσα από μία μυθοπλασία που θα απαρτίζεται από δύο σεζόν, με είκοσι επεισόδια συνολικά.

Η ιδέα πάνω στην οποία στηρίζεται η απόπειρα αυτή είναι του Michael Ellenberg, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jay Carson (House of Cards).

Οι γνωστές ηθοποιοί που προαναφέρθηκαν, επρόκειτο να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους μετά από πολλά χρόνια, καθώς η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στα Φιλαράκια, όπου υποτίθεται ότι σύμφωνα με το concept της επιτυχημένης κωμικής  σειράς τις συνέδεαν αδελφικοί δεσμοί.

Πίσω από την παραγωγή του φρέσκου αυτού εγχειρήματος που είναι στα σκαριά, θα βρίσκεται και η Media Res. Ο κεντρικός άξονας της υπόθεσης του θα περιστρέφεται γύρω από τους ανθρώπους που εμφανίζονται στους τηλεοπτικους δέκτες του κοινού της Αμερικής επιμελούνται και  συντονίζουν την πρωινή ενημερωτική τελετουργία της κάθε ημέρας.