Η 4η σεζόν του Twin Peaks συζητιέται από τους Lynch και Frost

Και το Showtime το σκέφτεται επίσης
29 Οκτωβρίου 2017 12:27
Η 4η σεζόν του Twin Peaks συζητιέται από τους Lynch και Frost

Το Twin Peaks: The Return αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά γεγονότα αυτής της σεζόν με την επιστροφή του David Lynch να γίνεται με τρελά κέφια και να αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Επειδή όμως όλα δεν έδειξαν να τελειώνουν και πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα, η ζήτηση για μια συνέχεια είναι πλέον μεγάλη. Και αν και μια 4η σεζόν δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, πλέον ο Mark Frost, συνδημιουργός και συγγραφέας της σειράς, επιβεβαίωσε στο IndieWire, πως η πιθανότητα παραμένει:

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Θεωρώ πως είναι ακόμη μια ανοιχτή ερώτηση και είναι μια που την εξετάζουμε και μια που νομίζω και το Showtime σκέφτεται.

Η δήλωση αυτή του Frost ουσιαστικά είναι στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή του Lynch που είπε πως δεν αποκλείει μια ακόμη σεζόν. Το πρόβλημα με τους δημιουργούς είναι το θέμα της δέσμευσης και του χρόνου, άλλωστε η 3η σεζόν πήρε 4 χρόνια για να έρθει στη μικρή οθόνη:

Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε σκληρά και συνετά. Θα πάρουμε την απόφαση όταν έρθει ο καιρός. Δεν υπάρχει σίγουρα καθόλου αίσθηση βιασύνης. 

Tώρα υπάρχει ένα μεγάλο debate για το εάν το κλείσιμο ταίριαζε στην όλη πλοκή του Twin Peaks μιας και άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Το θέμα είναι αν οι Lynch-Frost έχουν όρεξη να γράψουν παραπάνω, που φαίνεται πως έχουν, απλά δε βιάζονται και θα πάρουν το χρόνο τους. Εσείς τι πιστεύετε;