Runaways: Νέο trailer για τους "φυγάδες" της Marvel

Το σύμπαν διευρύνεται με μία νεανική action σειρά του Hulu
28 Οκτωβρίου 2017 16:37
Runaways: Νέο trailer για τους

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, βγήκε στην δημοσιότητα νέο trailer του Runaways του τηλεοπτικού σόου του Hulu που θα εμπλουτίσει με μία ακόμη διασκευή τον κόσμο της Marvel. 

Η ανερχόμενη αυτή μυθοπλασία που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, διαφέρει κάπως από την σειρά The Gifted όπου κυρίαρχος είναι ο ρόλος των μεταλλαγμένων, και εν προκειμένω οι βασικοί πρωταγωνιστές δεν τρέχουν να σωθούν μαζί με τους γονείς τους αλλά μακριά από αυτούς.

Το Runaways βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comic των Brian K. Vaughn και Adrian Alphoma που δημοσιεύθηκε το 2003 και στην οποία μία ομάδα εφήβων που παλιά συνήθιζαν να κάνουν παρέα, πρέπει να ξανασυσφίξουν την φιλία τους εφόσον ανακαλύπτουν πως οι γονείς τους φέρονται πολύ περίεργα, δρώντας με έναν σχεδόν υποχθόνιο τρόπο. Απ' ό,τι φαίνεται οι κηδεμόνες των παιδιών μετέρχονται σκοτεινά μέσα και επικοινωνούν με σατανικές οντότητες για να αποκτήσουν υπερδυνάμεις, πραγματοποιώντας στα κρυφά διάφορες θυσίες σε ένα υπόγειο. Η νεαρή κομπανία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της όσο και αν αυτό δείχνει να εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. 

Το cast απαρτίζουν οι: Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin,Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands, Angel Parker, Ever Carradine,James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannah, James Yaegashi, Brittany Ishibashi, Kip Pardue, και ο Julian McMahon.

Δημιουργοί του εν λόγω νεανικού sci-fi δράματος  είναι οι Josh Schwartz και Stephanie Savage (The O.C.Gossip Girl). Η πρεμιέρα του Runaways έχει δρομολογηθεί για τις 21 Νοεμβρίου του 2017.